Продам металошукач Mars Viking, прибор куплений весною минулого року, все працює ідеально, ложних спрацювань нема, веде себе тихо, ходив на максимальній чутливості 99 без проблем, звичайно на максимумі досить шумний але глибина пошуку вражає, динарік 30 см в грунті, звук знахідки без проблем відрізняється, чим менша чуйка тим тихіше працює, можна взагалі зробити щоб навіть не було чути, але я так не люблю бо приходиться час від часу провіряти лопатою чи все ок. Думаю на форумах інформаціі море про Вікінги, а від себе скажу що з ним потрібно ходити повільно не спішити і він монетки дістає з того світу, йдеш по слідах камрада навіть після деуса і проводиш двічі на одному місці і є сигнал, таке враження шо він іх дійсно витягує з глибини. Металопластика його коньок, різні хрестики, підвісочки, фібули і інше він чує на ура, по чк, кр, риму з ним ходити одне задоволення. В налаштуваннях досить простий, в інструкціі все гарно описано. Цей вікінг практично на гарантіі бо вона два роки, але мабуть від вібраціі в машині відкрутився один із болтиків блока прибора і прийшлось все подокручувати пошкодивши гарантійну наклейку, але всередину ніхто не ліз, в цьому можна без проблем переконатись, порядність гарантую! Прибор я купив у свого напарника і давнього друга бо він приіхавши із заробіток придбав собі Деуса. Мали змогу порівняти на копі, Вікінг металопластику бачить краще, а деус виграє по кількості монеток, загалом резулитати подібні. З ним в комплект додаю оригінальний зарядний пристрій Varta на 4 акума і власне 4 шт акумуоятори GP2700. Катушка Марс Тайгер із захистом в ідеальному стані, таж прибор використовувався із захистними чохлами на блок і батарейний відсік іх також додаю до комплекта, лише присутні подряпини на штанзі. Друг з ним ходив три місяці і поіхав на заробітки, а потім ще я мав декілька виходів, продаю бо нема часу на коп, пішов на роботу і народилась дитина, а також є потреба в грошах, появились нові витрати. Фото додаю, правда фото коробки і інструкціі зможу надати пізніше бо іх потрібно забрати в товариша. Ціна досить хороша - 6000грн. ( там одні акуми й зарядне 1000грн вартують) Гроші на картку Приватбанк, відправка новою поштою за рахунок покупця, порядність гарантую, купив і продав тут вже не один прибор. Деталі в ПП або 0934991050 Роман!