Продам мд Квазар AVR від майстра nikko10(Козаренко Микола). Попередньо тут на Райберті купляв у нього прибор Мегатрон а згодом і Квазар. Майстер дуже хороший, відповідальний й чесний, його прибори надзвичайно надійні й легкі у використанні. Даного мд купив нового два місяці тому тут на Райберті у Миколи й мав десяток виходів по вихідних. Прибор працює бездоганно, без жодних глюків чи ложняків, з частотою в 6кГц і катушкою дд30см він показує чудові результати, глибина пошуку вражає, дискримінація хороша, чорні сигнали відсікає без проблем, дуже гарно чує срібло і прекрасно підходить для пошуку монет. Недавно попросив майстра поміняти мені корпус блока з кращими й надійнішими кнопками, що він мені успішно й виконав, лише я не встиг замовити собі наклейку з назвою прибора, тому фактично прибор майже новий, катушці 2 місяці а блоку 2 тиждні, nikko10 дає гарантію рік на електроніку. Для живлення стоять два нові акумулятори розміру16500 і ємністю 2200мА, заряду хватає на три виходи. В комплекті зарядне на 8,5V, прибор заряджеється через гнізно в блочку живлення, дуже зручно і нема потреби витягувати акумулятори. При потребі покупцю в переписці чи в телефонному режимі допоможу з настройками, розкажу як і за що кожна кнопка відповідає, скажу відверто прибор без проблем відстроюється від грунту і легкий в керуванні. Штанга саморобна, легка і для початку досить нормальна, проте можу продати прибор і без неї. Ціна за мд з штангою - 2400грн. Ціна за комплект(блок+катушка+акумулятори+зарядне) - 2300грн. Причиною продажу є бажання купити прибор друга Вікінг якого він продає за досить хорошу ціну як для товариша, надумав продати свій, докласти необхідні гроші й купити Вікінг товариша. Металошукач запакував досить надійно, катушку й блок окремо у паралон товщиною 1см, окремо живлення й зарядне, а також штанга, фото додаю. Я частенько продаю тут на Райберті прибори, порядність гарантую!!! Вишлю Новою Почтою за рахунок покупця, гроші на карту Приватбанк. Деталі в ПП або 0934991050 Роман!
Так як терміново потрібні гроші то готовий скинути ціну на прибор. Ціна за мд з штангою- 2200 грн. Ціна за комплект мд ( блок+ катушка+ акумулятори+ зарядне) - 2100 грн. Також реальному покупцю ще скину на дрставку. Порядність гарантую!!!
Остаточна ціна за прибор 2000 грн, за такі гроші цей варіант просто супер, дешевше не буде, мені одні акумулятори з коробочкою і зарядним обійшлись в 700 грн, якщо не продасться знімлю з торгів і залишу собі як запасний.