Продам мд Квазар AVR від майстра nikko10

Тема у розділі 'Вітчизняні МД', створена користувачем Роман Филипчук, 19 чер 2018.

1. Продавец Роман Филипчук

Роман Филипчук Stabsgefreiter

Повідомлення:
    146
    Продам мд Квазар AVR від майстра nikko10(Козаренко Микола). Попередньо тут на Райберті купляв у нього прибор Мегатрон а згодом і Квазар. Майстер дуже хороший, відповідальний й чесний, його прибори надзвичайно надійні й легкі у використанні. Даного мд купив нового два місяці тому тут на Райберті у Миколи й мав десяток виходів по вихідних. Прибор працює бездоганно, без жодних глюків чи ложняків, з частотою в 6кГц і катушкою дд30см він показує чудові результати, глибина пошуку вражає, дискримінація хороша, чорні сигнали відсікає без проблем, дуже гарно чує срібло і прекрасно підходить для пошуку монет. Недавно попросив майстра поміняти мені корпус блока з кращими й надійнішими кнопками, що він мені успішно й виконав, лише я не встиг замовити собі наклейку з назвою прибора, тому фактично прибор майже новий, катушці 2 місяці а блоку 2 тиждні, nikko10 дає гарантію рік на електроніку. Для живлення стоять два нові акумулятори розміру16500 і ємністю 2200мА, заряду хватає на три виходи. В комплекті зарядне на 8,5V, прибор заряджеється через гнізно в блочку живлення, дуже зручно і нема потреби витягувати акумулятори. При потребі покупцю в переписці чи в телефонному режимі допоможу з настройками, розкажу як і за що кожна кнопка відповідає, скажу відверто прибор без проблем відстроюється від грунту і легкий в керуванні. Штанга саморобна, легка і для початку досить нормальна, проте можу продати прибор і без неї.

Ціна за мд з штангою - 2400грн.
    Ціна за комплект(блок+катушка+акумулятори+зарядне) - 2300грн.

Причиною продажу є бажання купити прибор друга Вікінг якого він продає за досить хорошу ціну як для товариша, надумав продати свій, докласти необхідні гроші й купити Вікінг товариша.
    Металошукач запакував досить надійно, катушку й блок окремо у паралон товщиною 1см, окремо живлення й зарядне, а також штанга, фото додаю.

Я частенько продаю тут на Райберті прибори, порядність гарантую!!!
    Вишлю Новою Почтою за рахунок покупця, гроші на карту Приватбанк.

Деталі в ПП або 0934991050 Роман!

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    9.jpg
    10.jpg
    8.jpg
    ussam подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый неодимовый магнит ,диаметр 120мм толщина 18мм…смотрите другие мои лоты….с уважением…
      2078 грн.
    2. Магнит d 60 mm толщина 15 мм,паракорд d 4mm длинна 20м.Все новое …
      621 грн.
    3. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
    4. Новый неодимовый магнит d32mm толщина 7мм…смотрите другие мои лоты…
      159 грн.
    5. Новый двух сторонний поисковый магнит D60 мм толщина 22мм…есть новый поступления,смотрите другие мои...
      799 грн.
  3. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Так як терміново потрібні гроші то готовий скинути ціну на прибор.
    Ціна за мд з штангою- 2200 грн.
    Ціна за комплект мд ( блок+ катушка+ акумулятори+ зарядне) - 2100 грн.
    Також реальному покупцю ще скину на дрставку. Порядність гарантую!!!

4. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Остаточна ціна за прибор 2000 грн, за такі гроші цей варіант просто супер, дешевше не буде, мені одні акумулятори з коробочкою і зарядним обійшлись в 700 грн, якщо не продасться знімлю з торгів і залишу собі як запасний.

5. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Мд продано!!!