Продам МД Кащей 20м с катушкой Nel Tornado

Тема у розділі 'Вітчизняні МД', створена користувачем caskade, 25 бер 2017.

1. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
    Продам свой металлоискатель Кащей, состояние отличное, без царапин, было сделано с ним до 10 выходов, и найдено много интересного. Очень и очень чувствительный, находит все. Множество настроек не дадут скучать, и сделают ваш поиск действительно результативным.
    Кощей 20м это универсальный професиональный грунтовый металлоискатель с широкими возможностями поиска, максимальная глубина обнаружения находки - до 2,5 метров. Кощей 20м поддерживает статический режим поиска и динамический режим поиска. В динамическом режиме на Кощее 20м ведется обычный грунтовый поиск с дискриминацией металлов, в статическом режиме - глубинный поиск или пинпоинт (определение центра цели.
    Дискриминатор прибора включает 20 сегментов для разных видов металла, поддерживает настройку пользовательских масок поиска. Баланс грунта есть и автоматический и ручной. Питание осуществляется от четырех батареек АА. Есть и ночной режим и еще очень многое в чем сам не успел разобраться. Меню руссифицированое. Все уже настроено, и готово к выходу на поиск.
    Покупатель будет доволен.
    Цена вместе с катушкой Nel Tornado - 7000 грн.
    Доставка любыми почтовыми службами после оплаты на карту. P70325-124817.jpg
    P70325-124746.jpg P70325-124727.jpg P70325-124710.jpg P70325-124656.jpg P70325-124636.jpg P70325-124605.jpg P70325-124553.jpg P70325-124532.jpg

1. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
    2. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    3. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    4. Корпус для пинпоинтера 1, 3d печать, АБС, есть разные цвета. Т. к. корпус печатается под заказ (воз...
      190 грн.
    5. металошукач пинпоинтер новий комплект нафото
      395 грн.
  2. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
  3. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
  4. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
    6700 с катухой Nel Tornado. Состояние - идеал.

5. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
    Напомню. Почти новый профессиональный Кащеюшка с отличной катухой. Найдет все-)) 6500!!!

6. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
  7. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
    5900

8. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
  9. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.911
    Христос Воскрес !
    Сколько лет прибору ? Какая прошивка ? В каком городе прибор ?
    Сколько часов наработки ?

10. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
    Воистину! Ответил в личку.

BART28 подобається це.
  11. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
    Во избежание лишних вопросов, фото с пробегом и прошивкой.
    С ув.
    В продаже. [​IMG]

BART28 подобається це.
  12. Андрей Москалець

Андрей Москалець Schütze

Повідомлення:
    18
    Добрый день предложу 5700 с почтой наберите меня 0932477448 Андрей наберите срочно если интересует заберу порядочность гарантирую

13. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
    Добрий. Вже були випадки підміни товару, і просто ігнору залишення на складі НП. Я ризикую тут своєю репутацією, ніяких кидків з мого боку не було і не буде, товар відповідає новому стану і його опису, на Усі запитання своєчасно надана відповідь і фото звіт, не влаштовують умови продажу? Ваш вибір. Ніяких передумов та сумнівів в заявленому товарі бути не може, тому що МД новий.
    З повагою.

14. vermaxt

vermaxt Schütze

Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Україна
    Ви зрозумійте мене правильно, в цей час дати 5800 за кота в мішку (без того щоб подивитись на прибор, впевнитись в його робочому стані) дуже небезпечно. Зараз розвелося багато аферистів, можна залишитись без грошей і без товару. За будь-якою підміною товару слідкують на новій пошті, тим більше основні деталі МД габаритні і з ними зайти на НП і пробувати щось підмінити непомітно мені здається не реально. А на рахунок відмови в отриманні товару - я пропоную Вам аванс 200 грн. (Вартість доставки в дві сторони). Подумайте та відпишіть.

Лісоруб подобається це.
  15. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
    Сподіваюсь, ви також привслелюдно вибачитись за "Кота в мішку" і "афериста". Добре, пишіть в лічку куди відправляти, і суму аванса кидайте на карту.

16. vermaxt

vermaxt Schütze

Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Україна
    Вибачте, якщо Ви сприйняли на свою адресу мої слова. Я не конкретно Вас мав на увазі. Просто були в мене гіркі випадки. Надіюсь що Ви порядний форумчанин та продавець. Ще раз вибачте.

17. vermaxt

vermaxt Schütze

Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Україна
    Вибачте. Не можу написати в лічку. Нова пошта відділення 5 м. Чернівці. Горун Павло Миколайович 0667758402. Давайте номер картки для оплати авансу

18. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
    Ви написали в моїй темі, щодо мого товару, як ще мені сприймати ваші слова? Зараз в лічку дам вам реквізіти.

19. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
    Резерв за вами. Після отримання товару, прохання написати підтвердження.

20. Продавец caskade

caskade Stabsgefreiter

Повідомлення:
    188
    Адреса:
    Ukraine
    Продано резервісту vermaxt, вдалих знахідок. Тему в архів.

Лісоруб подобається це.