продам магнетометер гарантія 2 роки. прибор призначений для пошуку речей від 2-5 кг і більше . глибина пошуку залежить від обєму обєкта від 1 і до 10 характеристики магнетометра переконані на власному досвіді за три місяці роботи . 80968209120 двоніть за детальнішою інформацією
релаьно прибор вартує більших грошей... і вартий того....я сам переконався на практиці...в мене їх два і зараз вже один не та кпотрібний тому рішив продати... працювати з ним одне задоволення мелоч сміття не замахує...шукаєш суто серйозніше і на порядних глибинах було так ещо і викопупав з 3-4 метрів
По-перше,треба називати ще й МОДЕЛЬ приладу. По-друге,принцип дії (протонний,квантовий,феррозондовий,...) По-третє,щоб викопати щось з глибини 3-4м,достатньо вітчизняного простенького імпульсного приладу з рамкою 1,5х1,5м,яких тут на форумі продається купа за ту саму цифру,яку Ви озвучили,але в ГРИВНАХ. Тому,розкажіть - що цей прилад вміє такого,чого не вміють інші прибори.
Знаю що ці прилади не здатні відчувати кольорові метали, але незамінні для пошуків великих предметів з чорного металлу, танків, авіобомб, покладів залізної руди, тощо...
да ти правий..кольорові метали магнетометер Аномалія (харків виробник) кольоровий металів не шукає але рівних в пошуку чорних металів та сплавів просто немає рівних ..повір металошукачем ти не зможеш шукати в комишах в кущах і в болоті ідучи по коліна в багні.. переваг є кілька 1- мелоч не замахує 2- ти навтіь не доходячи до металу який на гилині ти вже відчуваєш що ти до чьогось наближаєшся або проходиш мимо. от припустим шукаєш бочку на 3 метровій глубині тобі металошукачем треба тупо пройти над нею щоб знайти і фіг там що знайде глубинник бочку якщо звурху буде сміття гільзи одним словом мелоч тут ти чітко бачиш по моніторі малює шкалу і зміна магнітного поля покажує що перед тобою щось велике. з практикою ти почнеш просто щолкати як семочки.. от я маю таких два я працюю в парі два магнетометра іду по лісі і зразу територія прочісується радіусом 50 метрів..який тобі металошукач таке докаже. знайти криївку або просто консервні банки в криївці і всякі речі простіше просто головне щоб інформація була достовірньою. от такі переваги..секрету немає виробник харків сайт виробника www.mtdeteckt.com.ua можу проконсультувати з практичної точки..повірь за 3 місяці я прибор вивчив просто від а до я....продаю один тому що своюроботу зробив і зараз два мені не потрібно. навчитися не та кпросто як тупо включити металошукач і махати тут ти собі спокійно датчик на спині понітор перед тобою і працюєш. любий метал який в землі просто не можливо сховати скажем так шукаєш бочку радіус пошуку 5 метрів глибина та ж сама. шукаєш тону металі радіус дії 8-10 метрів глибина по так само... з власного досвіду доставав з таких глибин що металошукач ні гарет з глибинною насадкою і інші такого не знайде. 5 метрів..скажи який металошукач тобі відчує трубу 200 яка закопана вертикально і починається на 5 метровій глубині а.? думаю факти навів переконливо.. хлопці металошукачі то вже вчорашній день по пошуку великих обєктів.
тут сайт представника в запоріжжі.. там 3 D програма якраз зроблена прибором який я купляв. http://250.org.ua/news.php?extend.51 і сайт виробника www.mtdetect.com.ua прибор на гарантії і повірь він вартує тих 1800 доларів.
якщо цікавить прибор дзвоніть 80968209120 проконсультую по практиці..повірьте то що багато пишуть про георадари про металошукачі що глибина пошуку 4 метри і тд..поки сам не переконаєшся тоді починаєш розуміти що багато байок..