продам магнетометер

Тема у розділі 'Професійна пошукова техніка', створена користувачем damian007, 7 лис 2009.

1. Продавец damian007

damian007 Schütze

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    Львів 0677308639
    продам магнетометер гарантія 2 роки. прибор призначений для пошуку речей від 2-5 кг і більше .
    глибина пошуку залежить від обєму обєкта від 1 і до 10
    характеристики магнетометра переконані на власному досвіді за три місяці роботи .
    80968209120 двоніть за детальнішою інформацією

1. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера minimax-PP II с маской. Комплектующие,...
      85 грн.
    2. Кобура для миниметаллоискателя , пинпоинтера на пояс. Идеально подходят для пинпоинтеров моего произ...
      200 грн.
    3. Новый тренчик (в лоте выставлен тренчик ,без пина) смотрите другие мои лоты ,есть новые поступления
      69 грн.
    4. Новый GT 110 + обновленный чехол и тренчик,+ крона и защитный колпачек..все одним лотом...смотрите д...
      625 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера Пинпоинтер малыш ФМ2, малыш FM2. Компл...
      50 грн.
  2. rocsta

rocsta Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    108
    Лоти
      на продажу:
    13
      продані:
    266
    Повідомлення:
    19.208
    Фото та ціна!!!!!!!!!!!!!

3. Продавец damian007

damian007 Schütze

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    Львів 0677308639
    привіт я тут тільки зареєструвався і не знаю як сюда фотку вставити ...ціна 1850$

4. Продавец damian007

damian007 Schütze

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    Львів 0677308639
    релаьно прибор вартує більших грошей... і вартий того....я сам переконався на практиці...в мене їх два і зараз вже один не та кпотрібний тому рішив продати... працювати з ним одне задоволення мелоч сміття не замахує...шукаєш суто серйозніше і на порядних глибинах було так ещо і викопупав з 3-4 метрів

5. rocsta

rocsta Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    108
    Лоти
      на продажу:
    13
      продані:
    266
    Повідомлення:
    19.208
    По-перше,треба називати ще й МОДЕЛЬ приладу.
    По-друге,принцип дії (протонний,квантовий,феррозондовий,...)
    По-третє,щоб викопати щось з глибини 3-4м,достатньо вітчизняного простенького імпульсного приладу з рамкою 1,5х1,5м,яких тут на форумі продається купа за ту саму цифру,яку Ви озвучили,але в ГРИВНАХ.
    Тому,розкажіть - що цей прилад вміє такого,чого не вміють інші прибори.

1 людині також подобається це.
  6. Oleksiy

Oleksiy Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    2.665
    Знаю що ці прилади не здатні відчувати кольорові метали, але незамінні для пошуків великих предметів з чорного металлу, танків, авіобомб, покладів залізної руди, тощо...

7. Продавец damian007

damian007 Schütze

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    Львів 0677308639
    да ти правий..кольорові метали магнетометер Аномалія (харків виробник) кольоровий металів не шукає але рівних в пошуку чорних металів та сплавів просто немає рівних ..повір металошукачем ти не зможеш шукати в комишах в кущах і в болоті ідучи по коліна в багні..
    переваг є кілька
    1- мелоч не замахує
    2- ти навтіь не доходячи до металу який на гилині ти вже відчуваєш що ти до чьогось наближаєшся або проходиш мимо.
    от припустим
    шукаєш бочку на 3 метровій глубині
    тобі металошукачем треба тупо пройти над нею щоб знайти і фіг там що знайде глубинник бочку якщо звурху буде сміття гільзи одним словом мелоч
    тут ти чітко бачиш по моніторі малює шкалу і зміна магнітного поля покажує що перед тобою щось велике. з практикою ти почнеш просто щолкати як семочки.. от я маю таких два я працюю в парі два магнетометра іду по лісі і зразу територія прочісується радіусом 50 метрів..який тобі металошукач таке докаже. знайти криївку або просто консервні банки в криївці і всякі речі простіше просто головне щоб інформація була достовірньою.
    от такі переваги..секрету немає виробник харків сайт виробника www.mtdeteckt.com.ua
    можу проконсультувати з практичної точки..повірь за 3 місяці я прибор вивчив просто від а до я....продаю один тому що своюроботу зробив і зараз два мені не потрібно. навчитися не та кпросто як тупо включити металошукач і махати тут ти собі спокійно датчик на спині понітор перед тобою і працюєш.
    любий метал який в землі просто не можливо сховати
    скажем так шукаєш бочку радіус пошуку 5 метрів глибина та ж сама. шукаєш тону металі радіус дії 8-10 метрів глибина по так само... з власного досвіду доставав з таких глибин що металошукач ні гарет з глибинною насадкою і інші такого не знайде. 5 метрів..скажи який металошукач тобі відчує трубу 200 яка закопана вертикально і починається на 5 метровій глубині а.?
    думаю факти навів переконливо.. хлопці металошукачі то вже вчорашній день по пошуку великих обєктів.

8. Продавец damian007

damian007 Schütze

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    Львів 0677308639
    тут сайт представника в запоріжжі.. там 3 D програма якраз зроблена прибором який я купляв.
    http://250.org.ua/news.php?extend.51
    і сайт виробника www.mtdetect.com.ua

прибор на гарантії і повірь він вартує тих 1800 доларів.

2 користувачам це сподобалось.
  9. Продавец damian007

damian007 Schütze

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    Львів 0677308639
    якщо цікавить прибор дзвоніть 80968209120 проконсультую по практиці..повірьте то що багато пишуть про георадари про металошукачі що глибина пошуку 4 метри і тд..поки сам не переконаєшся тоді починаєш розуміти що багато байок..

1 людині також подобається це.
  10. Продавец damian007

damian007 Schütze

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    Львів 0677308639
    в гривнях прибор коштує 15000 грн