Нескладний ніж Продам LT Wright Maverick Scout A2

Dieses Thema im Forum "Ножі та мультитули" wurde erstellt von Ramok, 18. Mai 2025.

1. Продавец Ramok

Ramok Feldwebel

Продам LT Wright Maverick Scout A2.

Ціна - 4000 грн.

Ніж ходив мало, більше лежав вдома та розбирав магазинних курок. Непрофесійно перегострений дилетантом. Але те нагострення краще за рідне. Піхви замінені на інші від того ж виробника. Рідні піхви були більші за ніж. Щілини по руків'ю відсутні. На лезі присутні пару маленьких цяток пітингу, така вже сталь. Подряпинг я не побачив. В комплекті рідна коробка та макулатура.

Характеристики:
    Лезо виготовлено зі сталі A2 (патинує та пітингує при можливості, хоча стійкіша за вуглецеві), має довжину 94 мм від накладок і 87 мм - робоча довжина. Товщина леза - 3,2 мм, ширина - 28 мм. Обух гострий.
    Руків'я має довжину 119 мм та товщину 16 мм. Накладки з мікарти, латунні стяжки та темлячна трубка. Сам ніж важить 154 грами.

Мій огляд https://ng.knifeclub.com.ua/viewtopic.php?t=59501

Alex_LV, holdyfolds, Khold und 9 anderen gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. Подовжена(!) версію чеського ножа Uton 75 Uton AZ 07. Ніж новий невживаний з пилкою та напильником в...
      6550 грн.
    2. (в наличии 2 шт.)
      За загальним контуром та характеристиках дуже схожий на знаменитий Fallkniven F1 Небольшой EDC фу...
      350 грн.
    3. Репліка ножа CRKT CEO. Оригінальний дизайн Річарда Роджерса який ввів моду на так звані "джентл...
      585 грн.
    4. (в наличии 1 шт.)
      Spyderco Enuff 2 – это многофункциональный нож с фиксированным клинком, который станет незаменимым и...
      299 грн.
    5. Камінь точильний вінтажний виробництва Франціі
      250 грн.
  3. Продавец Ramok

Ramok Feldwebel

3500 грн

4. Продавец Ramok

Ramok Feldwebel

В щільному резерві.

5. Продавец Ramok

Ramok Feldwebel

Поїхав до нового власника