продам ліхтарик "ZebraLight SC31"

Тема у розділі 'Ліхтарі та лампи', створена користувачем vova0725, 16 гру 2013.

1. Продавец vova0725

vova0725 Oberschütze

Повідомлення:
    202
    Адреса:
    Львов Украина
    продам ліхтарик "ZebraLight SC31" + два акамулятори до нього +зарядне до них +акамулятор 18650 + ліхтарик Romisen RL-B7 (здається в неробочому стані - перевірити не маю можливості) - 350 грн.

Images:

15122013660.jpg
  2. Цікаві лоти

1. Новий, в упаковці. В наявності декілька штук.
      300 грн.
    2. Фонарь крепкий и тяжеленький из нетонкого металла. Питание 2 элемента АА (нет в комплекте). Включени...
      480 грн.
    3. Прожектор 12-24В H1 лампа все на фото
      400 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Компактный карманный фонарик с мощным светодиодом Тип: ручной Режимы: Материал: алюминиевый сплав...
      99 грн.
    5. (в наявності 4 шт.)
      Налобний ліхтар BL-872-XPE+COB — це універсальний і потужний ліхтар, розроблений для зручного викори...
      99 грн.
  3. Pet6

Pet6 Schütze

Повідомлення:
    12
    Адреса:
    Украина Васильков
    Скільки буде коштувати тільки одна зебра,як вона себе почувае,тоїсть стан,якого відтінку діод,скільки світить,кліпса на місці,чи є налобна резинка з рідного комплекту до нього???

Останнє редагування: 25 гру 2013
  4. Продавец vova0725

vova0725 Oberschütze

Повідомлення:
    202
    Адреса:
    Львов Украина
    вибачаюсь але це зебра ск30 а не як я написав ск31, діод холодний, кліпса та налобне кріплення в наявності, жодних недоліків в ліхтарика немає (просто хочу Нову зебру а ціни в них самі знаєте). Час свічіння відповідає заявленому на сайті виробника (це якщо на батарейках, на акамуляторах менше). Ліхтарик продається тільки з акамуляторами та зарядним до них (самостійно вони мені не потрібні) другий ліхтарик просто додаток.

5. Pet6

Pet6 Schütze

Повідомлення:
    12
    Адреса:
    Украина Васильков
    Запропоную 250 за один ліхтар з резинкою і плачу за всі доставки,дивлюсь на нього тільки тому що потрібно щось на лоб з кріпленням інколи на роботі,для мене великий мінус цього фонаря холодне світло,застарілий діод,мало люмен,а замінити його неможливо-порівняно з іншими ліхтарями,а плюс в тому-хай краще зебра,чим якийсь не брендовий...Зарядка і батарейки в мене є,та і пару фонарів є брендових.

6. Продавец vova0725

vova0725 Oberschütze

Повідомлення:
    202
    Адреса:
    Львов Украина
    З усією повагою мушу сказати, що по вказаних Вами параметрам варто суттєво переглянути цінову територію, а кріплення взагалі продається окремо і підійде майже до усіх ліхтариків такого діаметру (ціна з доставкою десь 100 грн.). Бажаю удачі і веселих свят!

7. Pet6

Pet6 Schütze

Повідомлення:
    12
    Адреса:
    Украина Васильков
    Печаль з Вами:) ,ну 350 так 350,..зайве десь притну...Новою поштою наложним відправите?

8. Продавец vova0725

vova0725 Oberschütze

Повідомлення:
    202
    Адреса:
    Львов Украина
    Всім дякую, ліхтар проданий - тема закрита.