продам ліхтарик "ZebraLight SC31" + два акамулятори до нього +зарядне до них +акамулятор 18650 + ліхтарик Romisen RL-B7 (здається в неробочому стані - перевірити не маю можливості) - 350 грн.
Скільки буде коштувати тільки одна зебра,як вона себе почувае,тоїсть стан,якого відтінку діод,скільки світить,кліпса на місці,чи є налобна резинка з рідного комплекту до нього???
вибачаюсь але це зебра ск30 а не як я написав ск31, діод холодний, кліпса та налобне кріплення в наявності, жодних недоліків в ліхтарика немає (просто хочу Нову зебру а ціни в них самі знаєте). Час свічіння відповідає заявленому на сайті виробника (це якщо на батарейках, на акамуляторах менше). Ліхтарик продається тільки з акамуляторами та зарядним до них (самостійно вони мені не потрібні) другий ліхтарик просто додаток.
Запропоную 250 за один ліхтар з резинкою і плачу за всі доставки,дивлюсь на нього тільки тому що потрібно щось на лоб з кріпленням інколи на роботі,для мене великий мінус цього фонаря холодне світло,застарілий діод,мало люмен,а замінити його неможливо-порівняно з іншими ліхтарями,а плюс в тому-хай краще зебра,чим якийсь не брендовий...Зарядка і батарейки в мене є,та і пару фонарів є брендових.
З усією повагою мушу сказати, що по вказаних Вами параметрам варто суттєво переглянути цінову територію, а кріплення взагалі продається окремо і підійде майже до усіх ліхтариків такого діаметру (ціна з доставкою десь 100 грн.). Бажаю удачі і веселих свят!