Продаю свой Lee Load. Бу, состояние очень хорошее. Все мерки в наборе, дополнительно отдаю насадку для производства конуса и белую мерку 224. В бонус так же шпаргалка какая мерка чему соответствует. Станок целый, ничего не поломано. Сделал на нем около 400 патр. Продаю по причине утраты необходимости в релоаде. Цена 1800 грн Находится в Киеве
А, що так??? Невже магазинні "Грінпісівські набої" - кращі ніж свої?... Камрад - "шпаргалка" - це дуже добре, але навіски на яку марку пороху, не зрозуміло!??... З пов.
Тому що на полюванні зараз буваю раз на рік, а набоїв в загашнику років на 7-8 наперед. Шпаргалка для шроту- у яку мірку скільки якого шроту лізе. Порох відміряв старою совдепівською міркою, вона з круком та соколом краще працювала. Її продам пізніше Лише у останньому стовпчику допис про навіски димаря. Так для фана
То порахуйте економіку самокрута. Не набагато воно зараз вигідніші, ніж купити новий патрон з скидкою.
Якщо готовий патрон коштує 9-10 грн., а самокрут 7-8грн. - то Ви впевнені що в Вас самокрут буде кращий від готового заводського патрона?
Друзі, а можна не розводити дебати у моїй темі? Я лише хочу продати свій станок, яким вже не користуюсь. Зробіть собі тему «самокрут vs фірма» і вирішуйте там. Дякую за порозуміння
от тепер можна відповісти камраду Роману зі Львова. Я більше ніж на 100% впевнений, що мій особистий самокрут - набагато кращий за магазинний патро за 9 - 10гр. Я їх роблю під себе - розумієте? (знаю де центр, де край осипу і так же й стріляю по потребі, щоб зачепити качку, чи краєм чи центром), зайця також. Все перевіряється на хроні, осип на 100дольних мішенях... З пов.