Добрый день. Продам Квазар от А. Павлова. Я второй хозяин. Прибор брался здесь на форуме. В комплекте две катушки на 8 кГц и 14 кГц. Прибор в нормальном состоянии. Все работает. Особенно порадовала маленькая катушка на 14 кГц. Причина продажи - необходимы деньги на учебу. Цена 3000 грн. Небольшой торг приветствуется. Звонить можно по тел. 0669797108
Александр, мы вчера с Вами созванивались. Выложите, пожалуйста, фото подошв катушек. И сколько реально держат аккумы. Спасибо!
Потенційних покупців прощу звернути увагу на факт того , що після мого резерву прибор " на смотрини" поїхав не до мене. Продавець тупо відправив його комусь другому. Чому не забрали не знаю. Але така відправка як мінімум не порядно . Тому тут повинна бути тільки наложка без якихось навіть мінімальних предоплат.
Прибор поїхав до мене. Передоплата була внесена мною до посту топікстартера на Райберті. Так що звинувачення у непорядності трохи недоречне, нмсд. Інша річ, що продавець не зазирнув у котобанк. Але таке трапляється.
Не знаю хто куди зазирав, коли продавець знімає резерв і передає його другому покупцю то тільки після відмови другого покупця резерв і можливість покупки може перейти до вас.Це про порядність , правила форума і взагалі на майбутнє. Мене цей прибор вже не цікавить. Але якщо почитати тему то по постах получається що мені вислали прибор і я його не забрав. Відповідно люди в ЛС питають мене чому не забрав. Пропоную вам озвучити причину що не так з прибором і чому ви його не забрали.
Без питань. Неправильно тис на кнопку включення) Тому перевірити не мав можливості. З повагою до Бишівської хунти;-) і всіх форумчан.
Уважаемый Похабыч, по поводу Вашей претензии, что прибор поехал не до Вас. Я Вам лично перезвонил утром и сказал, что прошлый покупатель только что скинул предоплату. Я извинился и предупредил, что человек был в командировке и поступление денег я увидел только утром. Вы были в курсе, что прибор уехал Еноту Рыболову.
Повторюю ще раз. Відписався тут по єдиній причині - люди в лс питають чому я не забрав прибор. Тому що якщо читати тему то виходить що ви вислали прибор мені.
Зі сторони це виглядає ось так. Людина в лс питає чому я не забрав прибор. Тому напишіть причину для того щоб мені не писали.