Продам кулі Berger VLD TARGET 30 cal 210 grain. 3800 грн. пачка 100 шт. При купівлі від 5 пачок ціна 3500 Залишок 17 пачок.
Вітаю, з оголошення та фото упаковки бачимо, що це группа калібрів .30 тобто 7.62мм також з упаковки видно фактичний розмір кулі .323 хоч зазвичай фактичний розмір використовується в натівській зброї .308 та колишній Варшавській договір .311 , "натяг" кулі хоч одному хоч іншому стволі досить великий, поясніть для яких саме набоїв підходить Ваша куля .323. та яка її конструкція,.....?
людина не в курсі, що таке G7. хоча можливо це якийсь троллінг. G7 - це не розмір, це балістичний коефіціент.
Вітаю, а чому не .311 все це Ваші слова, підтвердіть це .... ткніть мене носом в напис на упаковці, що це саме так, .....і я зніму шляпу.
30 CAL 210grain калібр 0.30 не обов'язково під 308. там і 300 Норма пійде, для неї скоріше цю кулю використовувати. можете шляпу знімати
Як продавець можу тільки одне сказати, 210 грейн це важка куля і під 308 не підходить. Найчастіше їх беруть під 300 або 30-06. І сама куля дуже капризна, але якщо все правильно робити, тобто підібрати правильний "джамп" і "кул" (хто в темі, той зрозуміє), то ця куля летить дуже точно. Всі необхідні характеристики є на офіційному сайті bergerbullets
Брав у продавця цю кулю.На ,300блк полетіла чудово.Можна сказати найкраще зі всіх що пробував- 0.46МОА на 100м (дозвук) Фото у відповідній темі постив. Жодних претензій до кулі чи продавця. От коли б ціна була як 225 ELDM(зі знижкою для ЗСУ в Ібісі) тоді б брав іще.