Продам металошукач крот про 2 Мд у відмінному стані. Наразі з одночастотним датчиком на18750 Hz Стан нового. Напрацювання 22,25 год Мд легкий і зручний Простий в налаштуваннях та достатньо функціональний. Живлення акум 18650 Зарядне micro usb В комлекті чохол. 5000 грн.
Андрій Остапчук автор, розробник. Майстер що виготовив людина під ніком brodiaga. На наклейці написано "BRO md". Як поводить себе датчик в плані стабільності розбалансу. Як сильно пливе при зміні температури, на скільки пливе фаза при цьому?
Дякую за інформацію. Купував вже вживаним. Тому і не володію всіма даними Датчик стабільний. Розбаланс до 112 мВ Глюків чи іньших косяків не помітив.
Так, блок і датчик збирав я, давно це було). Варіант одночастотний, якщо на платі додати конденсатори , то буде можливість перемикання частоти ще на 8 Кгц. Хто купить, напишіть мені, вишлю наклейку запасну на блок безкоштовно, одна залишилась, я Кроти більше не збираю.
Бо не можна сісти на 2 стільця одночасно), зайнятий іншими проектами,ATХMEGA контролери стали дорогими + ключ автора, хоча там з'явився варіант на STM, просто нема часу), а так збирав , навіть SMART. Вибачаюсь у автора теми , це його продаж, просто побачив свій витвір і згадав що є одна наклейка.