Продам Кардинал Профи. Ціна 1800грн+пошта. В комплек входить сам МД+зарядне+інструкція. Прибору 2роки,чудово зберігся бо активно використовувався лише влітку,а так практично взагалі лежав у дома.Чудовий прибор,швидко себе оправдав. Глюків не має,усе чудово працює,якщо акуратно експлоатувати то іще прослужить не один рік! Продаю у звязку із своїм кризовим становищем,уви. Варто додати хороший і дуже практичний МД!
Доброго времени! Резерв на денек, я такой прибор имею, а друг просил поискать ему такой же. Меня токо смущает, мы можем с камрадом ходить не менее чем на расстоянии 15-20 м друг от друга, приборы перекликиваться будут на одной частоте.
Резерв за вами. Стосовно частоти,то я з другом ходив і усе нормально було,на 10м. ніяких поміх не було,а от коли десь метрів із 5 тоді починається уже винос мозга.
ну да, вынос, только по-моему он дальше начинается, впрочем, зависит от настроек, в частности от чуйки. До вечера определимся...
Доброго дня. Знімаю з резерву, прошу вибачення, визначились з вибором, будемо брати щось інше, можливо цифрове. А взагалі я свій Кардинал, наприклад, не продав би, класна машинка. ПС. Я ще переробив живлення на 3 літієвих акб, і виніс живлення "під локоть", то взагалі прилад легкий став...
Тоді резерв за мною! Акумів в комплекті нема, так? І можна ще пару фоток(блок, катушка) з близька? Дякую!