Все придбано у травні 2016. Я перший власник. Ствол обкатаний. Настріл біля 40 патронів. Кучність 1 MOA. Біметалом не стріляв. Після кожної стрільби чистився. На стволі різба. Планка сталь. При установці використаний синій різьбовий фіксатор. Полював лише з нічником. Денна оптика, на швидкозйомних стальних кільцях WARNE, після встановлення на кільця і пристрілки на полюванні не була (стан ідеальний). Нічна оптика повністю укомплектована-інфрачервоний фонар, виносна кнопка, сумка. Нічник у відмінному стані. Експлуатувалася обережно. Навіть залишились паперові наклейки. Саундмодератор практично не зміщує стп, тому після його установки не потрібно вносити поправки при прицілюванні. Комплекс робився для себе з душею)) Сошки і ремінь не продаються. Карабін - 900$. Оптика Phantom - 1200$. Оптика Monarh - 320$. Саундмодератор - 250$. Продаж можлива як комплексом так і окремо по об'єктах. Ціну можу корегувати при конструктивному спілкуванні)))
Добрий Добрий день. Маю зацікавленість на сьогодні у Вашій пропозиції. Якщо вона актуальна, можемо обговорити.
Ціну на карабін, глушник і нічну оптику знижено. Терміново потрібні кошти. Карабін 800 $, Phantom 800 $. Глушник з карабіном віддам за 100$. Реальному покупцю можливий торг. Терміново!
Добрий день. Глушник напевно з якогось сплаву. Неважкий. СТП, можна сказати, не уводить. Після пристрілки оптики і встановлення глушника, куля лягла на 2 см на 9 годин. Все майже в межах 1 МОА. Яка різба не знаю. Нарізка різби проводилася в майстерні виробника глушника.