Різне Продам Jeff White Long Hunter та Strongway tools Micro Axe №4

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Ramok, 14 тра 2025 у 10:59.

1. Продавец Ramok

Ramok Feldwebel

Повідомлення:
    231
    Адреса:
    м. Чернігів
    1. Jeff White Long Hunter

Ціна - 1250 грн. Оплата на карту.

Ніж б/в, пройшов зі мною не одну сотню км та зрізав не один центнер грибів. Гострився, РК не вбита. Було нарізано фальш та скруглено місце переходу руків'я в лезо. Ніж рік лежить без роботи фактично, не голить, але поправити, я думаю швидко вийде (зараз крайка ніготь чіпляє). Можливо, доведеться трохи промоніторити щілини між лезом та накладками. Піхви 3 рази ходили на вулицю, ножа тримають міцно. Від Антона Казьміна, попередні не витримали лихої долі.
    Характеристики з огляду:
    Довжина руків’я 124 мм.
    Товщина руків’я 24 мм, ширина – у найширшому місці – 26, у найвужчому – 17 мм. Товщина клинка – 1,8 мм.

Мій огляд (там є про косяки) https://ng.knifeclub.com.ua/viewtopic.php?t=57842
    Моє відео

2. Strongway tools Micro Axe №4

Ціна - 1500 грн. Оплата на карту.

Сокирка б/в. Трохи працювала, без знущань. Треба буде почистити трошки руків'я (а може і не треба). Є подряпинки на спусках. На РК радив би перевірити заусенець. Зараз сокирка навіть голить. Піхви у чудовому стані.
    Характеристики:
    Загальна довжина - 215 мм, руків'я - 170 мм, довжина РК - 52 мм, довжина голови - 88 мм, розмір бойка - 30х15 мм, товщина голови - 17 мм у найтовщому місці. Руків'я з ясеню, голова з ШХ15 (52100 steel). Кована, зведення десь у 4 мм.

Мій огляд:
    https://ng.knifeclub.com.ua/viewtopic.php?t=59266
    Моє відео:

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Удобный в использовании складной нож Browning, идеально подходящий для широкого спектра бытовых зада...
      155 грн.
    2. Сім орегіональних ножів kershaw. Придбані в США. Всі в робочому стані. Без гнутості, тріщин і тд. Н...
      4400 грн.
    3. (в наявності 8 шт.)
      Ножі нові міцні та надійні виробництва Франція можна для військових цілей Без люфта. Товщина обуху 2...
      450 грн.
    4. Продам Мультитул Leatherman Micra, у достойному стані. Характеристики в мережі. Прихованих недоліків...
      570 грн.
    5. Ніж тактичний, мисливський, туристичний фірми MTech - Xtreme. Ніж дуже міцний, надійний, класний ніж...
      400 грн.
  3. root_s

root_s Stabsgefreiter

Повідомлення:
    610
    Сокиру в резерв. Реквізити дайте . Дякую

Отправлено с моего SM-S918B через Tapatalk

4. Продавец Ramok

Ramok Feldwebel

Повідомлення:
    231
    Адреса:
    м. Чернігів
    Написав у ПП. Сокирка в резерві.

5. Продавец Ramok

Ramok Feldwebel

Повідомлення:
    231
    Адреса:
    м. Чернігів
    Сокирка поїхала до нового власника. По лоту один можливий обмін на Buck Paklite Caper 135. Або пишіть, будемо домовлятися, якщо комусь і хочеться, і колеться.