Латунь. Под боксер. 7.62х39. 650шт. 1 грн шт 222. 106шт. 2 грн шт 223. 390 шт. 1 грн шт 9х21. 940 шт. 1.5 грн шт (разкапсены промыты передавлены) 9х21 430шт. 1 грн от. С пола. 30-06. 53шт 4 грн 7.62х54. 72шт под бердан 3 грн 20 кал пластик 150шт 300грн отправка нп оплата карта или наложка
7.62х54. 72шт под бердан 3 грн - РЕЗЕРВ ДО ВИЯСНЕННЯ !!! Вітаю, фото гільз можна ? А то якось не по феншую кота у мішку брати ... та і правила форуму зобовязують в оголошеннях про продажу фото товару що продається робити і виставляти у темі. Гільзи одностріл чи вже переснаряги ? ...
А толку мне счас уже показывать фото 3006 гильз, если в личке ещё около 8 утра ответили что они ранее в резерве? Если не продали то мне почему не отписались, а если продали то смысл фото выставлять тогда уже? Не понятно...
Але ж я маю бачити що купляю ? Чи як ? Або тоді відправляйте мені гільзи, я отримаю посилку, принесу її додому огляну і якщо усе "ГУТ", відправлю Вам гроші ... Так можна зробити, щоб не обтяжувати Вас фотографуванням ?! ...
Я це вже від Вас почув, тому й пропоную - відсилайте гільзи мені, я їх вдома огляну і тоді скину Вам гроші на карточку ... ОК ?! ...
Согласно правил форума должно быть четкое описание и предоставленные информативные фото.Чем больше инфы и фото тем быстрее продадите..С Ув
Есть фото и описаний. Вполне достаточное для того чтобы определиться. Если вариант не подходит снимайте резерв и все
Не понял... утром они передо мной были уже в резерве о чём мне сказали, хоть я поставил и резерв в теме. Вот он: С резерва не снимался... но они всё же в продаже оказались... я от них не отказывался, по идее если один резервист передумал, то товар переходит следующему по очереди резервисту, мне в переписку об этом не сообщили... как продавать то вообще планируете, если резервистов бортуете?
Я вас не бортовая. На ваш вопрос о резерве я ответил. После чего резерв перешёл к вам. Не вижу тут проблемы.
https://reibert.info/threads/pravila-razdela-prodam.359532/ "3. Обязательно должно быть описание предмета, фото предмета, его цена (или условие обмена) и варианты доставки." А що ми маємо ? ФОТО : Тільки одне і то на нім видно лише десяток гільз із 72 штук ... себто решту 62 теоретично може бути "хлам" ... ! Не видно ні горловин, ні капсулів ... як людина має визначити чи це ще гільза чи вже брухт ... ?! ОПИС ПРЕДМЕТА : На запитання уточнити чи одностріл бо по фото не видно, отримуємо "тьочноє опісаніє" а саме "НІЄ СКАЖУ" ... то який же ж це опис предмету ?! Іду на усі уступки, пропоную вислати гільзи і після їх оглядин оплачу ... мовчить як партизан в гестапо ... А ні ... ще правда є допис ... "Если вариант не подходит снимайте резерв и все" Це як зрозуміти ? Іди гуляй ... я собі другого лоха знайду ?! А як же ж правила форуму та повага до товариства ... га ... ?! ...
Я демагогії підтримувати не буду. Тому відповідно до тих же правил форумах я відмовляюсь вам KAISERLEMBERG щось продавати. Резерв за вами знято.