Вітаю усіх шановні камради! За станом здоров'я мій знайомий шмушений розпродати свій копарський комплект. Аська 250 куплена 2 Серпня 2017 року, гарантія до 2 серпня 2019 року.Прибор офіційний, всі номера, галограмми, лейби на фото, звіряйте! Стан реально новий, камрад зібрав його і два рази вийшов в поле, і все!! Працює все відмінно! Комплект по фото, акумулятори, і чохол на блок теж в комплекті. По прибору є дві незначні коцинки покужу на фото, а так все як нове. Усі питання чи просто поболтати прошу в ЛС, з радістю, усе, усім поясню!! В темі тільки резерв і все!! Дякую усім за увагу. Миру, Добра, Злагоди усім...Ціна 6200-грн. Наложний платіж тільки Камрадам які на форумі давно, щойно зареестрованим наложкою не відправлю. Дякую усім за увагу і розуміння.. ВСІ ПИТАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ В ЛС!
Вітаю Усіх!!! У зв'язку зі станом здоров'я Камрада, йому потрібні кошти, тому ціна на прилад понижається до 6000грн!! З повагою!! Добра і Здоров'я Усім!!
Вітаю Камради!! Приборчик в резерві за Камрадом (tankyvtanke) готується до відправки наложним платежем.. З повагою..