Продам GARRETT АСЕ 250

Тема у розділі 'Garrett', створена користувачем tanderloin, 12 лют 2017.

1. Продавец tanderloin

tanderloin Obergefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    Киев
  2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
    3. Новый неодимовый магнит ,диаметр 120мм толщина 18мм…смотрите другие мои лоты….с уважением…
      2078 грн.
    4. Новый маленький и компактный неодимовый магнитик, все размеры на фото...для поиска не подойдет,а вот...
      49 грн.
    5. Новый неодимовый магнит d36 mm толщина 8мм….смотрите другие мои лоты..
      198 грн.
  3. Продавец tanderloin

tanderloin Obergefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    Киев
    4800 прибор в очень хорошем состоянии! Есть коробка.

4. Продавец tanderloin

tanderloin Obergefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    Киев
    4700, + камуфляжная защита от дождя, на блок управления :)

5. vladoSS

vladoSS Oberfeldwebel

Повідомлення:
    494
    Адреса:
    Дніпро
    Ви кажете прибору два роки, а підлокітник старий. З 2013 року аськи йдуть з іншими. І у профілі у вас питали шо з аською трапилось?

6. Продавец tanderloin

tanderloin Obergefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    Киев
    Так, ви маєте рацію, АСЬКИ з 13 року може і йдуть з іншими підлокотниками, але це не означає, що я не міг купити іі два роки назад, нову в такому стані. Крім цієі аськи, в мене є іще одна. Це моя, та що продається-жінчина. Моя в гіршому стані, і ій більше років. На рахунок проблем з апаратом, то була проблема з катухою, вирішилась проблема, шляхом покупки новоі катухи. Я іще раз вибачаюсь, за неточності, але по аппарату видно, що він майже без слідів експлуатаціі. Тому що ним, мало користувалися.

vladoSS подобається це.
  7. Продавец tanderloin

tanderloin Obergefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    Киев
    Всім дякую, прибор продав через OLX, завтра поїде в Львівську обл. Тему можна закривати. Дякую.