Продам форму ЗСУ піксель ММ14

Тема у розділі 'Уніформа та спецодяг', створена користувачем PinchukMP, 23 чер 2023.

1. Продавец PinchukMP

PinchukMP Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    784
    Адреса:
    Україна.Житомирська обл.
    Зразу хочу розставити всі крапки над "і" ,дану форму я отримав особисто в приказному порядку! Мій розмір 64/5, так що абсолютно нічого з цього я носити не можу. Я замовив комплект індивідуального пошиття, і відповідно хочу хоч трохи компенсувати збитки.
    1) Штани костюма польового ММ14, ріп-стоп, вказаний розмір 62 (див. фото етикетки) як на мене, маломірки,кому буде цікаво,заміряю любий параметр сантиметром . Ціна 1000 грн
    [​IMG][​IMG]
    2) Комплект форми польовий, ММ14, ріп-стоп, 1500 грн
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    3) Убакс продано
    4) Спідня білизна продано
    5) футболка з короткими рукавами, "фуфайка" з трикотажного, бавовняного кулірного полотна, розмір 50, 2 шт, Ціна 200 грн/шт
    [​IMG] [​IMG]

Усе абсолютно нове і навіть не мірялося! Відправка Укрпошта або Нова Пошта, раз у два дні. Хто хоче просто приміряти,то на примірку поїде за умови передплати туди і назад( залишок наложкою за мінусом вже сплачених коштів)
    Можливий обмін на форму мультикам або мм14 в розмірі 64/5
    Інші мої теми:

Останнє редагування: 9 сер 2023
  2. Цікаві лоти

1. Ці шорти є частиною сучасної уніформи Royal Mail, розробленої з урахуванням фізичних вимог щоденної...
      150 грн.
    2. (в наявності 10 шт.)
      Оригінал нові розміри на фото при замовленні уточнюйте, який розмір Вам відправити
      1200 грн.
    3. Шорти - бриджі Тіроль ,Австрія. Б/в. заміри: довжина 79 см. Довжина штанини від матні 48 см. ширина...
      250 грн.
    4. Чорні шорти польського бренду Reserved (компанія LPP) 100% бавовна розмір 32" (М): - ширина в п...
      250 грн.
    5. Шорти. матеріал 100% котон. заміри: півширина в поясі 46 см. довжина по зовнішньому шву 59 см. до...
      100 грн.
  3. Продавец PinchukMP

PinchukMP Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    784
    Адреса:
    Україна.Житомирська обл.
    Позиції 3 і 4 продано, по всім позиціям присутній торг! Пишіть пропозиції в приватні повідомлення. Також є можливість обміну на рпс з поясом 130 см, складні ножі , пропозиції в приват.

Останнє редагування: 9 лип 2023