Продам Fisher F75 у відмінному стані по котушці видно (один власник). Прибор продається у зв'язку з переходом на іншу модель. В комплекті: прибор з котушкою (штатна) два чохла (прибор, батарейний блок). Прибор використовувався дуже акуратно, працює відмінно. Ціна 14800 гривень
Добавлю Mars Tiger 12,5 х 9,5 вартість 2000 гривень (сліди на катушці від протрання вологою серветкою). Продажа комплектом прибор зі штаткою+ 2 катушки від Марса 17200 гривень
Ні гарантії не має, це катушка з якою почався випуск Тайгерів (предсерійна) робилась індивідуально не серійно самим автором цих катушок. тому якість можу Вас завірити на висоті (як і її робота в полі). Снайперка також з цієї серії. Тайгер в полі тестував я, снайперку Морский кротик, але вона також осіла у мене.
Вибачаюсь, Ви праві в 14 році продавав прибор товариша, свій старий Фішер продав у квітні 2012, а цей брав в березні 2012 року.
Це поговорити приспічило, чи голос перекупщика проснувся який в сусідній гільці скупає у народа прибори на шару. Шановний не мутіть воду.. Стосовно катушки то я її тестував у Андрія "Марс" перед тим як він іх запустив в серію, тому ця катушка і є предсерійна шановний перекупщик.. учіть матчасть.