Продам свого фішера, йому 1 рік видно по фото, але гарантійного талона мені не прислали з магазину. Працює відмінно все ціле є лише не великі робочі потертості. В комплекті все що на фото дві котушки, защита і сам МД+і дві інструкції ENG і УКР. Торнадо без защити не використовувалась. За весь комплект 5300грн
Добро часу форумчани! Якщо всі бажають купити мій МД частинами, то хай так і буде: нова ціна Сам МД 4500грн, НЕЛ ТОРНАДО 1300грн. Також приймаю пропозиції хто скільки дасть!
Доброго часу форумчани! Покупець в останню мить відмовився викупляти МД, так що МД ЗНОВУ В ПРОДАЖІ. Ціна: Сам МД 4500грн, НЕЛ ТОРНАДО 1300грн. Також приймаю пропозиції хто скільки дасть! Не соромтесь телефонуйте, РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ РЕАЛЬНИЙ ТОРГ!!!
Доброго дня, шановні форумчани. Як це розуміти, ставляють резерв і мовчать, або напишуть одне два повідомлення і дозавтра. Мужики я не збираюся МД продавати місяць і ваші резерви нічого не варті якщо ви зі мною не спілуєтесь до вирішення купуєте чи ні. Значить так: хто перший позонить чи напише і домовиться про купівлю МД чи НЕЛ, тій людині і продам і по барабану на ваші нічим не підтвердженні резерви!!!!
Чому ж ви досі не купили??? Скинете й мені ссилку де за 3тис продають я сам куплю навіть за 3500грн. Ось теж без документів forum.violity.com/viewtopic.php?t=1308641 Чомуж він продався не знаєте, ні мабуть він коштує цих грошей. Ось ваш варіант на який ви можете розраховувати за такі гроші http://forum.violity.com/viewtopic.php?t=1305117
Пример для вас простой, не один сервисный центр не возьмется делать прибор в случаи поломки, если он без документов! А прошивка в приборах слетает часто, вот и думайте! Да и неизвестно сколько ему лет!
В мене 8 років стажу три десятки друзів з МД і ніхто ніколи МД не прошивав, а на рахунок поломки то за ваші гроші в сервісі і булочок напечуть. А якщо ви професіонал то дивлячись тільки на один подлокотник зрозумієте що МД не більше року.