Продам Є-Трак. Виробник - Ірландія. Меню - російське. В мене прибор з 25.12.2013 року. Брав на Виоліті. Працює без проблем. Радує цікавими знахідками. Ціна 1300 Дол. Оплата на карту ПриватБанка. Відправлю Новою Поштою. Причина продажі - велика вага. Хочу щось полегше. Розгляну варіант обміну на AtProз доплатою. Комплект: - Прибор. Попередній власник ремонтував підлокітник, в мене проблем з ним не було. На катушках завжди використовував пластикову захисну трубку. - Катушка 11" бабочка. Є тріщинка вгорі на кабелі, на роботу не впливає. - Катушка «Брюнетка» Detech Ultimate 13". Нова, купував 03.05.2014 року. - Катушка 15" Coiltek. Використовував її тільки попередний власник, в мене лежить без діла. - Катушка снайперка DeTech EXcelerator DD EQ Pro 4,5x7''. Хороша на фундаментах, мусоркам. - Наушники KOSSUR-30, штекер на бік для зручності, новий витий кабель.- Чехол на блок шкіряний, саморобний. - 2 блоки аккумуляторів Sanyo Eneloop, оригінал. - 1 блок під батарейкі. - Зарядка.- 1 додаткова карбонова штанга. - Коробка, інструкція, диск, кабель. - Радіонавушники хорошої якості. Без затримки сигналу! - Бонус. Саморобний тримач для одночасної зарядки 2-х комплектів аккумуляторів. - книга «Освоение Е-Трак»
Спочатку потрібно продати прибор. Потім все інше. Прибор віддам за 10200 грн в стандартній комплектації. Потім розпродажа всього іншого.
В пріориті продати прибор комплектом!! Кого цікавить, можу продати і в стандартній коплектації: ціна 10200 грн. - Сам прибор - катушка бабочка 11" - Холдер + аккумулятори 8 шт Sanyo Eneloop - навушники - і все що йшло в коробці, інструуція, диск, шнур юсб, зарядка. Ще віддам чехол і книгу «Освоение Е-Трак»
- Катушка «Брюнетка» Detech Ultimate 13". Нова, купував 03.05.2014 року, на гарантії - 2200 грн. - Катушка 15" Coiltek. Використовував її тільки попередний власник, в мене лежить без діла - 1700 грн. - Катушка снайперка DeTech EXcelerator DD EQ Pro 4,5x7''. Хороша на фундаментах, мусоркам.- 800 грн. - Нижня карбонова штанга - 300 грн. - Холдер з аккумуляторами Sanyo Eneloop, оригінал.8 шт. + Бонус саморобний тримач для одночасної зарядки 2-х комплектів аккумуляторів.- 450 грн. 0968729536 Саша
Мені вчора 1900 пропонували, без штанги. Ви бачили скільки долар коштує зараз? б\у на форумі по 200 дол продають. Це 2400 грн. Я за свою хочу 2200 грн, на гарантії, перевірену, не глючну катушку. Це нормальна ціна.
Штанга та блок АКБ продані. Лишилися 3 катушки: - Катушка «Брюнетка» Detech Ultimate 13". Нова, купував 03.05.2014 року, на гарантії - 2200 грн. - Катушка 15" Coiltek. Використовував її тільки попередний власник, в мене лежить без діла - 1700 грн. - Катушка снайперка DeTech EXcelerator DD EQ Pro 4,5x7''. Хороша на фундаментах, мусоркам.- 800 грн. http://www.das-ua.com/catalog/84/ultimate-13-fbs-explorer-e-trac-safari
Прибор проданий. Модераторів прошу закрити тему. Продаж катушок переношу в розділ Катушки, рамки, умножители глубины. Всім дякую, та бажаю хороших знахідок.