Виставляв на аукціоні, продублюю тут. Продаю неспішно. Продаю дрозд + 2 додаткові магазини. Апарат використовувався у хардболі, тому зовнішній вигляд неприглядний. Всередині стоїть проапрейдена плата, яка дозволяє регулювати подачу імпульса на соленоїд. На додаток в комплекті 2 додаткові магазини (всього виходить 3 магазини). Нічого не травить. Магазини функціонують добре. Так, мають вічну проблему з пластиковою ручкою. Кріплення цих ручок весь час ламаються. Саме тому в одного магазина стоїть замінена металева ручка. На роботу не впливає. Через неприглядний вигляд та непотрібність мені цього апарату готовий віддати весь комплект за ціною магазинів. Причина продажу та ж - награвся я ним, хардбол вже майже мертвий. Та і для хардболу в мене є інша пневматика. Ціна 3000 грн. Хочете дешевше? Пошукайте дешевше. З пропозиціями, "давай куплю магазин за 300 грн прохання не звертатися"))) Ринкова ціна магазина - десь 900 грн. Чому така низька ціна і чи це підозріло? Низька ціна тому, що дрозд не використовується. Він мені просто не потрібен. Не продам, то подарую якомусь другу. Магазини окремо не продаю
до речі, десь був. треба пошукати, може знайду. але там задньої кришки не було ручка переносу вогню зато є і надульник