☢ Продам дозиметр радиометр Берег ИРИ1 (счетчик радиации Гейгера Мюллера СБМ-20). Оптом - скидка!

Тема у розділі 'Радіаційний та хімічний захист', створена користувачем euGGen, 22 бер 2020.

1. Продавец euGGen

euGGen Obergefreiter

Повідомлення:
    179
    Адреса:
    Київ
    Продам (кто желает купить) дозиметр радиометр Берег ИРИ 1 (счетчик радиации Гейгера Мюллера СБМ-20)
    Дозиметры в идеальном состоянии, полностью работоспособны, ПОД ЗАВОДСКОЙ ПЛОМБОЙ!!!!
    Комплект поставки:
    дозиметр, комплект батареек, инструкция, заводская упаковка.
    Оптом предусмотрена скидка (оговаривается индивидуально).
    На дату написания поста цена дозиметра Берег ИРИ 1 25$ или в национальной валюте это будет:
    --650 грн (Украина)
    --1900 руб (РФ)
    Друзья!

С Вашего позволения я оставляю за собой право изменять цену прибора в зависимости от курсовых колебаний национальной валюты по отношению к мировым резервным валютам (в частности - доллару США). Об изменениях цены на приборы я буду оперативно сообщать здесь, путем редактирования первого поста данной темы.

Описание дозиметра радиометра Берег ИРИ 1
    Радиометр ИРИ-1 «БЕРЕГ» предназначен для ориентировочной оценки мощности экспозиционной дозы излучения путем ее индикации стрелочным прибором.
    Время установления рабочего режима звуковой индикации дозиметра ИРИ-1 «БЕРЕГ» - не более 4 с.
    Время установления стрелки стрелочного индикатора для оценки уровня радиационного фона - не более 1 мин.
    Предел основной приведенной погрешности экспозиционной дозы фотонного излучения при доверительной вероятности 0,95 - не более ±30%.
    Питание индикатора осуществляется от четырех аккумуляторов ДО,06 или двух элементов питания М/12325.
    Номинальное напряжение питания - 5,5±0,5 В.
    Потребляемый ток БЕРЕГ-ИРИ1
    - в отсутствие регистрации гамма-квантов - не более 2,5 мА;
    - при непрерывной регистрации гамма-квантов - не более 6 мА.
    Габаритные размеры - 150×80×40 мм.
    Масса без источника питания - не более 250 г.

Индикаторы ИРИ-1 «БЕРЕГ» оснащены звуковой сигнализацией, обеспечивающей возможность оперативной оценки изменения радиационной обстановки.
    Индикатор позволяет осуществлять индивидуальный радиационный контроль окружающей среды, как в районах с естественным радиационным фоном, так и в районах, загрязненных долгоживущими нуклидами, в районах размещения радиационно-опасных объектов, а также на объектах народного хозяйства, где используются источники гамма-излучения.
    Контактируйте, все обсудим! :beer::beer::beer:

Стоимость транспортных расходов для посетителей форума из других стран - 10$
    Фото:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Территориально - Киев, Украина.
    Пересылаю приборы (по предоплате 100%) в Россию, по СНГ, по миру

Если необходимо - стоимость прибора (для таможни) можно обсудить ;)

Контакты:

phone: +38 096 972-22-20 (есть Viber, WhatsApp, Телеграм)
    e-mail: euggen@mail.ru
    www: http://dosimeter.ucoz.ru/

YouTube: https://www.youtube.com/user/euGGenUA

klerik777 подобається це.
    1. (в наявності 3 шт.)
      JSGPM M50 (Joint Services General Purpose Mask M50) — фильтрующее средство индивидуальной защиты орг...
      7000 грн.
    2. Новий костюм хім захисту (Бельгія). Розмір: Large.
      850 грн.
    3. Противогаз полнолицевая защитная маска Mf14 Модель: Mf14 полнолицевая защитная маска самодемпфирующа...
      1349 грн.
    4. По фото. Все ціле
      740 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      противогаз ПМК-1 1988 г. выпуска. 1, размер маски. Резина целая, эластичная не потресканая. Комплек...
      600 грн.
  2. Hopkins

Hopkins Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    577
    Адреса:
    Украина
    Актуально?

3. Продавец euGGen

euGGen Obergefreiter

Повідомлення:
    179
    Адреса:
    Київ
    Доброго дня.
    Дивлячись що Вас цікавить.
    Телефонуйте 096-972-22-20.
    Все обсудимо!

4. Hopkins

Hopkins Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    577
    Адреса:
    Украина
    Ну і що ви обсудили, навіть на жодне запитання не відповіді. Дуже цікава в вас комунікація.

5. IgorSatok

IgorSatok Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    2.994
    Адреса:
    Гуцульщина
    І вашим і нашим?

6. Продавец euGGen

euGGen Obergefreiter

Повідомлення:
    179
    Адреса:
    Київ
    Шановний Ігоре Петровичу!
    Я дякую Вам за Ваше зауваження!
    Це справді дуже слушне зауваження, яке слід обговорити (якщо Ви дозволите).
    Трохи передісторії.
    На сайті reibert.info я зареєстрований з 2010 року, коли ні в кого не було навіть думок про те, що мордор нападе на Україну.
    На той час була досить частою практика, коли різні продавці продавали речі не лише в Україні, а й на росію.
    Саме тому існує маса моїх оголошень (навіть на болотяних ресурсах), у яких я вказую ціни як в українській гривні, так і в російських рублях.
    З початком війни у 2014 році я не приховуватиму, що я піддався впливу російської інформаційної машини.
    Конфлікт, а точніше війна на українському Донбасі мною сприймалася як локальний конфлікт, який мене особливо не турбував.
    Судячи з того інформаційного фону, який був присутній у Ютубі та інших засобах масової інформації, я чудово розумів, що росіяни збили Boeing, я знав, що російські регулярні війська та найманці воюють проти наших хлопців.
    Але на жаль я був тоді ще ватним (в площині торгівлі з московією) і тому навіть мова мого спілкування була російською.
    З початку повномасштабної війни все змінилося і тепер я дуже шкодую, що я не зміг стати на патріотичні та національні засади в далекому 2014 році.
    Якщо Ви звернули увагу, то дане оголошення було створено в далекому 2020 році (у ті часи коли я ще говорив російською мовою і торгував (що щиро шкодую) з московитами).
    Природно, що я міг перевзутися і відредагувати мої оголошення на цьому сайті для того, щоб вичистити згадку про росіян з цих оголошень.
    Але я свідомо не став цього робити.
    Чому?
    Тому що одного разу залишена інформація в інтернеті – залишається там назавжди!
    Досить чітко можна простежити мою ватність (в площині спілкування російською, торгівлі з московією) до 2022 року.
    Що є, тобто і я не виправдовуватиму себе.
    Але я хочу сказати, що оцінювати людину виключно за минулими діями не зовсім коректно.
    Більш повна оцінка буде за тими вчинками, які людина робить зараз.
    А це нехай буде добрим уроком!
    Мені й можливо ще комусь.
    Я наступив на ці граблі і щиро шкодую про це.

P.S. Якщо Ви наполягатимете, то я звісно почищу всі свої оголошення від згадок про російські рублі.
    Якщо ж ні, то нехай все буде так, як я це було на час публікації оголошення.

Слава Україні!
    Смерть москалям!

nice UND pretty, Octopus, llexxuss та ще 1-му подобається це.
  7. IgorSatok

IgorSatok Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення: