Продам Browning A5, 12 калібр, в нормальному робочому стані. Залишилась мені в спадок від батька. Настрій не відомий, але візуально видно, що користувались активно. Ствол в хорошому стані, без раковин і т.п. За останні 12 років настрій приблизно 20 патронів, лежить без діла в сейфі. Місце реєстрації: Миколаївська область Ціна 750уе. 0977443153, Сергій.
Дайте фото ствола з усіх сторінта клейма на ньому. Фото зеркала затвору.Яка довжина та звуження ствола?
Те що чоковий ствол такої довжини то є гуд.А скажіть будь ласка який діаметр канала ствола? Ствол не рідний.Хоча як видно по фото рушничка не затаскана,і постріляла небагато,але чомусь ствол прийшлося комусь поміняти
Ні шановний.Клейма там стоять такі як тра і там де тра.А от номер не той,і не на тому місці Тай манера набиття не та.
А де Ви бачите 18.2 і 18.6? Я шось небачив.І ота Sка з зіркою не має там стояти.А,все,побачив.Да шось тут не все так ясно як здається на перший погляд
На "дулі " має бути вихід 17.2 що відповідає чоковоиу звуженню,а так виходить 1.2 звуження.Такого в А 5 небуло.Тай пружина возврату не від нього
Дульне звуження переміряю, можливо не уважно подивився на штангель, може й 17.2 там було. Що рідне чи не рідне про це нічого не можу сказати, бо не знаю.