Вибачте, але на плитах ж примітка з буквами ICW, це означає що плита відповідає заявленому класу ЗА УМОВИ використання ОДНОЧАСНО з плитою ДОДАТКОВОГО кевларового пакета, мінімум ІІІА класу, тобто в такому випадку наш 6 ДСТУ (nij IV) буде забезпечено в сукупності одночасного використання такої плити + кевлар. Ці плити НЕ stand alone, тому без додаткового кевларового пакета, такі плити відповідають нашому від ДСТУ 4 (скоріше за все) до ДСТУ 5 (ймовірно).
Балістичні пластини виготовлені за стандартами НАТО, мають рівень захисту NIJ IV+ Розмір: 250х300 мм Товщина: 25 мм Вага: 2,7 кг Ступень захисту: НАТО: NIJ IV, ДСТУ: 6 клас .Тримає .бронебійну кулю калібра 7.62х54мм, куля 7БЗ-323, вага 10.4гр, с 10 метрів зі швидкістю кулі 860 м/с В шапке обьявления добавлено фото сертификата.
Вибачте, однак стандарт НАТО для бронеплит - це що/де/критерії рівнів? Стандарт NIJ - стандарт відповідності для ЦИВІЛЬНОГО+поліція застосування. SAPI/ESAPI/XSAPI (SSAPI/ESBI) для бокових плит) для військового застосування. ICW на фото Ваших плит чітко видно і абсолютно не має значення все інше, також неважливо що Ви думали з цього приводу, рекомендую "по гуглити" щодо цієї абревіатури на бронеплитах. ICW is an abbreviation for “in conjunction with”, which indicates that an ICW plate should be used in conjunction with a bulletproof vest. The required protection effect can't be achieved with the ICW plate used alone, and it should work with an IIIA ballistic vest to perform its best protective capability.
Вибачаюсь, а де власне сертифікат? Ви просто прикріпили скріншот якого випробування, невідомо яких плит…
Доброго часу, Ви зараз про що кажите, які стандарти, яке застосування, NIJ, SAPI, ESAPI, ДСТУ????????????????????? У "людини" реєстрація на форумі зі вчора, треба швиденько все продати. З власних 13 повідомлень на форумі, з них 9 тем продаж на тему: Бандаж, кровозупиняючі засоби та засоби перев'язки, чобіти військові Талан і звісно бронепліти 6й рівень захисту. Нагадує гуманітарнку та допомогу ЗСУ, але то я так " просто думки вголос" але без натяків. Стосовно саме цього лоту, маркування на плитах не дає інформації про виробника/модель і тд, тому не варто робити посилання на стандарти НАТО з скріншотом не зрозуміло чого, де згадується рівень захисту NIJ IV+. Дякуємо olegoll, який звернув на це увагу та зробив зауваження. Вам Бизонша що з цього? Навіть адреса вказана, все прозоро та чітко, навіть наклеєчкі є. З повагою до всіх та вибачте що не стримався, трохи задовбало вже.
якщо Вас щось задовбало, то це трохи не сюди, це мiй профiль,я не порушую правила спiльноти,i не треба розводити тут срач,дякую за пiдняття теми, але я чекаю на покупцiв,а на пустi теревненькi нема часу, всього найкращого.
Нажаль ви так і не зрозуміли, що вам хотіли донести… ПРОХАННЯ НЕ ВИДАВАТИ СВІЙ ТОВАР ЗА ТЕ, ЧИМ ВІН НА СПРАВДІ НЕ ЯВЛЯЄТЬСЯ. І ЯКЩО ВАША ЛАСКА, ТО НЕ ВВОДЬТЕ ЛЮДЕЙ В ОМАНУ. Ваші плити невідомого походження і не мають відповідної сертифікації. Невідомо навіть хто виробник, країна і тд.
Скоріше за все плити-Китай. Хоча в сертифікаті написано-що Британія,але в цьому випадку було б більше інформації на самих плитах-хто виробник і т.д. На плитах відсутня назва країни. Але була інформація,що китайці роблять доставку плит в Україну лише за умови,що на них не вказано-що вони саме із Китаю. Зрозуміло,що уряд Китаю ,хоч і не офіційно,але підтримує москалів.Тому китайські підприємці не хочуть сваритися із компартією,адже це може мати для них неприємні наслідки. Із приємного-на плиті указано-яка саме там кераміка(оксид алюмінію). Озвучена інформація співпадає із вагою плити. Оксид алюмінію важчий за карбід бора і карбіт кремнію. Виходячи із цього,можна зробити висновки,що якщо це і Китай,але як у нас кажуть-фабричний Китай. Тобто виріб не кустарний. Але,як правильно зазначив olegoll,наш 6 класс досягається на ціх плитах за наявності додаткового кевларового захисту за бронеплитою.На плиті це теж написано. Що ще раз підтвержує якість плит,але із врахуванням озвученого раніше.
Для вас життя бійця ЗСУ, то пусті теревеньки?Бронеплити,відносятся до категорії речей,які рятають життя!І А ви,як продавець таких речей,забов'язані надати найповнішу информацію і навіть поділитися власною думкою на рахунок таких речей.Можна було би просто попросити форумчан,дадати по можливості додаткову інфу(що доречі за вас тут і зробили)! А не вставати в позицію,вам сюди не сюди,теревеньки,проходимо мимо!Перед тим як щось продавати,постарайтесь надати як більше можна інфи,як нема можливості попросіть щоб вам допомогли форумчани,тому що такі речі стосуються людського життя!!! З Повагою,вдалих продажів на майбутне.
Доброго дня,ще раз відповім,срачу мені не треба,эмоцii i негативні слова Ви можете направити в нормальне русло і зробити щось добре і корисне ,за корисну інформацію дякую,всю користну ініо я приймаю і вживаю,а всі,що додумують,що мені не важливо,що стосується моєї краіни і захісників,то йдуть ,поки ввічливо,далі.Тема перенесена до групи,яку форум вважає задовільною.
Хочу придбати плити своєму побратимові. На фото ніжче мої плити. Підсуажіть будь ласка! Ваші плити, які вказані у лоті, такі ж самі по характеристиках як мої на фото? З Повагою
impichment на ваших є надпис-СтандАлоне. Тобто за керамікою,має ще бути додатковий захисний шар(як правило із балістичного поліетилену) По надписам-все гуд. Але для перестраховки не завадить(якщо плита ваша) обережно розрізати збоку і переконатися,чи дійсно за керамікою є баллістичний поліетилен(і скільки його). Має бути ,як мінімум 5 мм,а в ідеалі 1 см. Розріз потім можна заклеїти.
Справа в тому, що у неї монолітне покриття товстого прошарку, та й різати шкода. Плита з двох прошарків - це кіраміка та кевлар. Замовлення робив тут: https://rtstactical.com/pages/hard-armor#level-iv-nij-0101-06-ceramic-armor