Новий . Сталь воронена . Бокова ніжка знімається і підпружинена . При відкручуванні відхожить в сторону . Зажим можливий бобишками рукою або болтами . Є центральний отвір для стопора . Зверху є отвори кріплення оптики . Між їх центрами 27 мм . Ці отвори і призма скопійовані з фабричного кріплення . 1500 грн .
(Є центральний отвір для стопора.) Поясніть.- в фабричних спереду стоїть упор .який заходить в паз вівера.у вас як вирішене це питання.?
Можливо я трошки не так назвав цей виріб але то таке ... Суті не змінює . Цей виріб робився під замовника який не дочекався буквально три години до завершення проекту і відмовився . Тому тут реалізовані його забаганки - упор і зажимні бобишки . Порийтеся в моєму профілі . Там є тема перехідників вівер-вівер . Всі вони ідуть на болтах і без упорів . Вони не повзають по планці . Всі містки на болтах під шестигранник . Той упор швидше вказівник - зняв місток з третьої канавки вівера то туди і постав . Місток укомплектований болтами . Шляпки болтів не утоплював в корпус бо тоді прийшлосяб виріб на 8 мм робить ширшим . А це сталюка . Важкий бувби . Та і не гарний .
Так саме для того і є упор.звідки зняв- туди і поставив.У вашому випадку призма під які ПНВ.Також надайте розміри .довжину призми та кріплення на вівер.Дякую.
Нижнього розміру достатньо щоб визначиться чи підходить чи ні . Подібних призм я знаю чотири . Між ними різниця в кілька міліметрів . Так що якщо під час заміру своєї призми розмір співпадає в р-ні 0.2 мм значить мій перехідник підійде .