Продам Bark River Knives: Ultralite Field Knife Ціна - продано. Ніж був у користуванні, гострився, є подряпини, патина, можливо навіть незначний піттинг в одному місці. Фото будуть завтра. Трохи зігнутий кінчик (на фото та відео). Гострився формуванням лінзованого підводу (не по спусках). Піхви були вкриті воском та формовані під ніж, носилися, відповідно мають сліди використання, не вбиті, в устілку не перетворилися, ножа тримають добре. У комплекті коробка, наклейки, візитка барків. Ніж продається без підвісу Мій огляд саме цього ножа з фото. Всі проблеми, що з ним були, в коментарях. https://ng.knifeclub.com.ua/viewtopic.php?p=1518181#p1518181 Відео з саме цим ножем Зігнутий кінчик Характеристики: Загальна довжина: 21,6 см Довжина леза: 11,1 см Товщина леза: 3,2 мм Товщина руків'я: 2,3 см Сталь: CPM-3V Матеріал руків'я - червона мікарта з чорними проставками Вага: 140 грам Країна виготовлення: США П.С. Стан руків'я не змінився, по лезу є зміни від загострення. Ніж не бушкрафтерський, скоріше мисливський і, імхо, для долоні розміру більше M, чим L. Добре подумайте, чи треба він вам . До викладання свіжих фото приймаються тільки резерви (якщо такі будуть), ніяких проплат та відправок.
Друга партія. Якщо виникають якісь сумніви, то краще не беріть. Биті фото відкриваються при натисканні на ярлик.