Продам металошукач б/в XP GoldMaxx 18 kHz (Франція) Ціна: 7900 грн (торг) Комплектація: 1) Катушка 22.5см (9“) з кабелем 2.35м, конектором , захист від води присутній. 2) Блок управління з високою чутливістю - 18 kHz, вбудованим динаміком та audioJack 6.35mm ( живлення 12В - 8шт. AA алкалін.батер). 3) Штанга з трьох частин (та що з катушкою - з скловолокна) та кріпленням для блока. 4) Чохол для блока управління. Офіційна документація(english): https://detektorshop.dk/upload_dir/docs/goldmaxx-uk.pdf P.S.: * Вказана модель є попередником моделі XP GoldMaxx Power 18 kHz. * Місцезнаходження: м.Луцьк. * Бажано продаж в м.Луцьку, так як особисто я ним не користувався. Це аппарат мого товариша, який працює за кордоном та в Україні буває рідко. Тому, за його проханням - продажем займаюсь я, але ціну формує він. * Купувався з рук б/в 2-3 роки назад, Блок новим власником не ремонтувався та не розкручувався. * Всього виходів на коп.: 13-15, останній вихід - півтора роки назад. * Причина продажу: не використовується, лежить в шафі в коробці та “сумує без роботи“. * Апарат робочий - вмикається та реагує - “виє“ на копілку з копійками під ліжком. * Гарантія: відправляється як є, без претензій, стан на фото. ** Відправка: “Нова Пошта“ або при зустрічі в м.Луцьк ** Оплата: повна передоплата або “наложкою“ за умови передоплати 250грн на картку Приватбанку.