Вітаю. Через оптимізацію арсеналу продаю свою AR 10- Savage MSR 10 (оптимізація викликана новими "Забажанками")). Свого часу купувалася, я к гвинтівка, що у розмірах AR 15 але у 308 калібрі. З особливостей - карбонітрований ствол, та затворна група з нікель-боровим покриттям. Від себе можу додати - досить гарне анодування. Власне у продажу: Карабін Savage MSR 10; Приціл - Vector Optics Zalem 1-10x з коробкою і чохлом; Кронштейн прицілу Leapers UTG; Магазин Magpul на 20 набоїв з гумовою петлею знизу; Складні прицільні під 45градусів (no name); Сумка для транспортування; Ремінь 1-2х точковий (репліка); Шомпол Dewey з вішером; По замінам, що були зроблені і особливостям: Змінено пістолетне руків'я на Ergo; Змінено ДГК на POF; Змінені пружини спуску на JP, та сам спуск відполірований; Додана планка пікатіні на цівку, щоб можна було ставити сошки. З нюансів - приціл ремонтувався, проте після того настріляно близько 500 пострілів, питань по прицілу немає, але мушу про це сказати. На апері у місці, де руків'я зведення чіпляється за апер свого часу злизало уступ, в майстерні Ібіс його відновили, але я додатково вклеїв латунну пластину, щоб закрити уступ, відстріляв 365 набоїв, питань немає (саме місце видно на фото). Стан карабіну та прицілу - по фото, Купність патроном 168 грейн HPBT, не більше кутової хвилини, але більш легкі кулі дають вже більше хвилини (фото надаю). Поточний настріл - 1448 набоїв. З карабіном віддам 20 бонусів 147 грейн. Ціна - зважаючи на всі нюанси - 62 тис. грн. Територіально - Київська обл. Дозвіл наданий модератору.