Доброго здоров'я, шановному товариству! Власне, продам акумулятори AA Duracell 2500 mAh. В наявності 2 упаковки. В упаковці 2 акумулятори. Ціна за упаковку - 160 грн. Оплата на картку Приватбанку. Доставку оплачує покупець. Акумулятори нові, оригінальні. Всі питання в приватні повідомлення.
Продано, дякую покупцю. З понеділка планую взяти трішки більшу партію. Якщо комусь потрібно, можете звертатись в приват, щоб замовити наперед. З повагою, Ігор.
Спасибо продавцу,все четко и быстро,мерял емкость опусом,соответствует заявленной,даже немного больше
Доброго дня! В принципі, так, бо беру зі складу в постачальника. Взнаю чи ціна не змінилась і Вам відпишу.
Залишилася в наявності одна упаковочка. Якщо комусь треба більше - пишіть в приват, в понеділок планую взяти нову партію. Ціна не змінилася - 160 грн за 1 упаковку.
По інформації від постачальника, ціна на акумулятори піднялась аж на 40 гривень за упаковку....Тому наступна ціна буде вже 200 грн за упаковку. Буду тепер брати тільки якщо комусь будуть потрібні. P.S. останню упаковку ще можу продати за 160 грн. Користайте момент