Продам або обміняю RedGold

Тема у розділі 'Вітчизняні МД', створена користувачем Роман Филипчук, 18 гру 2018.

1. Продавец Роман Филипчук

Роман Филипчук Stabsgefreiter

Повідомлення:
    146
    Всім поціновувачам старовини добрий день! Може когось зацікавить металошукач RedGold, робота майстра redram55. Це копія болгарського прибора golden mask 4pro. Прибор має прекрасну глибину пошуку, з катушкою як в мене дд25 на 5 коп СССР - 37см, частота 18кгц якраз те що потрібно для чк, кр, риму, є ще частота 8кгц для царизму. В інтернеті багато інформації й відео про нього тому багато описувати не буду.
    Прибор куплений тиждень тому, практично новий, пройшов 2год провірку в полі, все працює ідеально і характеристики відповідають заявленим виробником, вигляд як заводський.
    Можу продати за - 3600грн. (катушка+блок+живлення+саморобна штанга).
    Або ще краще можу обміняти на металошукач Tesoro compadre, розгляну всі варіанти. На зимовий період для вирішення поставлених задач мені потрібен саме він.
    Деталі в приватні повідомлення!

Images:

IMG-afe420f0e872d213da58f7e20e9b670d-V.jpg
    DSC_0274.JPG
    DSC_0273.JPG
    DSC_0275.JPG
    DSC_0299.JPG
    DSC_0297.JPG
    iks- подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новый неодимовый магнит d 60mm толщина 15мм …смотрите другие мои лоты…
      498 грн.
    2. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
    3. Неодимовый магнит D 90mm толщина 18mm Новый…
      998 грн.
    4. Два новых магнита D 60mm ,толщина 15 мм…смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      899 грн.
    5. Новый неодимовый магнит D 32 mm..смотрите другие мои лоты ..с уважением..
      158 грн.
  3. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Реальному покупцю вітдам за 3500грн.

4. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Всім доброго дня. Може вас насторожує що відразу продаю прибор? Якщо чесно я вже трохи втомився від тих експериментів, вже пробував завязати з копом, переходив на рибалку але знов вертався бо коп азартніший і цікавіший. Але знов зробив ехо серця і лікар заборонив нагрузки, в мене штучний клапан в серці і постійно повишений тиск, прийшов з лікарні і виставив апарат на продаж хоча купив його тиждень тому (2год роботи). Жаль шо ехо не зробив до покупки, вічно втрачаю тисячі на тих продажах, жінка в захваті))) . Написав або продаж або обмін на тесоро компадре, там глибина ніяка але легкий і хочу перейти на пошуки по чердаках і підвалах, там хоть копати не треба, нагрузки такої нема на серце, а літом можна ше на пляжі в пісочку совочком пошукати.

Якось так, порядність гарантую!!!
    З хорошими людьми можна ще трішки поторгуватись, пишіть, дзвоніть. З повагою Роман!

iks-, Jmen2986, ussam та ще 1-му подобається це.
  5. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Продано, просьба видалити тему!