Всім поціновувачам старовини добрий день! Може когось зацікавить металошукач RedGold, робота майстра redram55. Це копія болгарського прибора golden mask 4pro. Прибор має прекрасну глибину пошуку, з катушкою як в мене дд25 на 5 коп СССР - 37см, частота 18кгц якраз те що потрібно для чк, кр, риму, є ще частота 8кгц для царизму. В інтернеті багато інформації й відео про нього тому багато описувати не буду. Прибор куплений тиждень тому, практично новий, пройшов 2год провірку в полі, все працює ідеально і характеристики відповідають заявленим виробником, вигляд як заводський. Можу продати за - 3600грн. (катушка+блок+живлення+саморобна штанга). Або ще краще можу обміняти на металошукач Tesoro compadre, розгляну всі варіанти. На зимовий період для вирішення поставлених задач мені потрібен саме він. Деталі в приватні повідомлення!
Всім доброго дня. Може вас насторожує що відразу продаю прибор? Якщо чесно я вже трохи втомився від тих експериментів, вже пробував завязати з копом, переходив на рибалку але знов вертався бо коп азартніший і цікавіший. Але знов зробив ехо серця і лікар заборонив нагрузки, в мене штучний клапан в серці і постійно повишений тиск, прийшов з лікарні і виставив апарат на продаж хоча купив його тиждень тому (2год роботи). Жаль шо ехо не зробив до покупки, вічно втрачаю тисячі на тих продажах, жінка в захваті))) . Написав або продаж або обмін на тесоро компадре, там глибина ніяка але легкий і хочу перейти на пошуки по чердаках і підвалах, там хоть копати не треба, нагрузки такої нема на серце, а літом можна ше на пляжі в пісочку совочком пошукати. Якось так, порядність гарантую!!! З хорошими людьми можна ще трішки поторгуватись, пишіть, дзвоніть. З повагою Роман!