Продам або обміняю RedGold

Тема у розділі 'Вітчизняні МД', створена користувачем Роман Филипчук, 18 гру 2018.

1. Продавец Роман Филипчук

Роман Филипчук Stabsgefreiter

Повідомлення:
    146
    Всім поціновувачам старовини добрий день! Може когось зацікавить металошукач RedGold, робота майстра redram55. Це копія болгарського прибора golden mask 4pro. Прибор має прекрасну глибину пошуку, з катушкою як в мене дд25 на 5 коп СССР - 37см, частота 18кгц якраз те що потрібно для чк, кр, риму, є ще частота 8кгц для царизму. В інтернеті багато інформації й відео про нього тому багато описувати не буду.
    Прибор куплений тиждень тому, практично новий, пройшов 2год провірку в полі, все працює ідеально і характеристики відповідають заявленим виробником, вигляд як заводський.
    Можу продати за - 3600грн. (катушка+блок+живлення+саморобна штанга).
    Або ще краще можу обміняти на металошукач Tesoro compadre, розгляну всі варіанти. На зимовий період для вирішення поставлених задач мені потрібен саме він.
    Деталі в приватні повідомлення!

Images:

IMG-afe420f0e872d213da58f7e20e9b670d-V.jpg
    DSC_0274.JPG
    DSC_0273.JPG
    DSC_0275.JPG
    DSC_0299.JPG
    DSC_0297.JPG
    iks- подобається це.
    1. Корпус для пинпоинтера 1, 3d печать, АБС, есть разные цвета. Т. к. корпус печатается под заказ (воз...
      190 грн.
    2. Новые,влагозащитный,пылезащитный и грязезащитный чехол ,и держатель на велосипед или штангу м.д. для...
      199 грн.
    3. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
    4. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера Пинпоинтер малыш ФМ2, малыш FM2. Компл...
      50 грн.
  2. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Реальному покупцю вітдам за 3500грн.

3. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Всім доброго дня. Може вас насторожує що відразу продаю прибор? Якщо чесно я вже трохи втомився від тих експериментів, вже пробував завязати з копом, переходив на рибалку але знов вертався бо коп азартніший і цікавіший. Але знов зробив ехо серця і лікар заборонив нагрузки, в мене штучний клапан в серці і постійно повишений тиск, прийшов з лікарні і виставив апарат на продаж хоча купив його тиждень тому (2год роботи). Жаль шо ехо не зробив до покупки, вічно втрачаю тисячі на тих продажах, жінка в захваті))) . Написав або продаж або обмін на тесоро компадре, там глибина ніяка але легкий і хочу перейти на пошуки по чердаках і підвалах, там хоть копати не треба, нагрузки такої нема на серце, а літом можна ше на пляжі в пісочку совочком пошукати.

Якось так, порядність гарантую!!!
    З хорошими людьми можна ще трішки поторгуватись, пишіть, дзвоніть. З повагою Роман!

iks-, Jmen2986, ussam та ще 1-му подобається це.
  4. Продавец Роман Филипчук

Повідомлення:
    146
    Продано, просьба видалити тему!