Продам металошукач Фортуна М від автора даного прибора. Ось ссилка на сайт автора розробника Фортуни де є вся необхідна інформація по приладу, а також відео по настройках і можливостях даної Фортуни в реальних умовах копу - http://www.miriskateley.com/metalloiskatel-fortuna-m-svoimi-rukami Металошукачем користувався досить мало, 2 місяці копу по вихідних, десь виходів 10-15, зато гарно його потестив, все перевірив і мав можливість порівняти з іншими фортунами в камрадів. Прибор працює ідеально без різних глюків, ложних спрацювань і інших недоліків. Ходив на чуйці 1 а іноді де чистіший грунт і на 0, а 2 чи 3 не було потреби навіть включати так як і на 1 Фортуна веде себе досить тихо без ложняків. Думаю це заслуга автора, так як мав можливість порівняти з приборами інших розробників яких в мережі зараз досить багато але рідко хто робить правильно і якісно. Деякі камради ходять на чутливості 5 а то й 7, а коли включають меншу то прибор починає жити своїм життям, піщить і фонить. В моїй Фортуні М датчик стандартний дд25 виготовлений автором саме для Фортуни, з ним металошукач по воздуху 5 коп СССР бачить на 38-40см і це при прошивці 1.1.0, а з новішою прошивкою можливо результат буде й кращий. Частота катушки 12кГц що давало хороший результат при пошуку по київській русі, риму різної металопластики, фібул перстнів, хрестиків а особливо маленьких копійок типу динарій, чешуя і предметів із срібла. Штанга трьохсекційна, живлення від шести акумуляторів які йдуть в комплекті разом із зарядним, датчик обмотав ізолентою для захисту так як люблю бережне відношення, при потребі можу ізоленту зняти й сфотографувати без неї, чохол-сумка для транспортування в подарок. Причиною продажу є бажання попробувати щось інше, краще. Можу обміняти на інший металошукач запропонований вами, як заводський так і саморобний в хорошому стані, еквівалентний по ціні до мого, або з моєю доплатою, розгляну всі варіанти обміну. Оплата на карту Приватбанк або при отриманні. Деталі в пп або 0934991050 Роман!
Ціна- 3000грн так як терміново потрібні гроші, жалко віддавати за такі гроші враховуючи те що платив за нього біля 5000грн, але обставини змушують.