Вітаю Усіх Шановні Камради, та відвідувачі Форуму! Продаю Французика XP DEUS з котушкую 34х28.. Прилад офіційний, купувався в магазині Лопата, приборчику чуть-більше року, гарантія до 2019-року. Не намокав, не розбирався, не падав, без будь-яких ромонтів. Звичайно робочі потертосі є, нажаль без них ніяк, ала на роботу приладу це не впливає взагалі. Усі нюанси, царанинки, та потертості які є по приборчику, постараюся показати на Фото.. А взагальному прилад в суперовому стані, працездатність приладу 100%. Батареї котушки, блоку, вух--тримають відмінно. Блок Російсько-мовний, з магазину йшов 2.0, був перепрошитий на 3.2. Комплектація Сама повна.Дивіться будь-ласка по фото. В об'яві усе що йде в комплекті перераховувати не буду, усю інформацію, яка Вас буде цікавити надам за телефоном, або ВЛ. Шановні Камради Дуже Прошу НЕ ФЛУДИТИ В ТЕМІ, спеціально залишаю номер телефону, щоб ви змоли дізнатися про все що Вас цікавить в телефонному режимі, або ЛС.. На питання,-- "причина продажу", відповідаю зразу: ( Ніяк, і ні в якому разі причина продажу не пов'язана з працезданістю приладу, просто дома маю ще два бойових товариші, і потреба у фінансах з'явилась, от і вирішив продати)). Тепер Основне: Продаю тільки комплектом, нічого розкомплектовувати не буду, тому дуже Вас прошу не пропонуйте покупку по частинам. Обмін не цікавить ні на що,( потрібні кошти). Ну а далі, усе, що Вас цікавитеме розповім по телефону.. ЦІНА 23000-ГРН.. тел для зв'язку 0988878800.. ДЯКУЮ УСІМ ЗА УВАГУ!! МИРУ, ДОБРА, ЗЛАГОДИ У СІМ'ЯХ БАЖАЮ УСІМ!!!! З повагою..
Доброго Вам дня!! Шановні Камради, ще раз Вас попрошу, якщо виникають будь-які питання, задавайте їх в ЛС, або за телефоном. Дякую за розуміння!! З повагою.. Відповів в ЛС!!!
Шановний колего, якщо Вас дійсно щось цікавить настільки,що ви пишите в темі, то можна передзвонити по номеру телефону, який я теж залишив в об'яві, а на смс не встиг відповісти бо заходив на пошту з телефону, а додому до комп'ютера, попав тільки в чора в ночі.
Шановні Камради у зв'язку з фінансовою необхідністю, опускаю ціну.. ЦІНА 22.500-ГРН+ ПОКУПЦЮ ЗРОБЛЮ ПОДАРУНОК..