Продаю Vortex Viper Pst 6-24x50 ffp EBR-2C (б/у) в идеальном состоянии. В месте с прицелом отдам одним комплектом: бленду, флипы (кришки на окуляр) Butler Creek, Кольца Burris Tactical High, 30 мм. Цена - 1000 $. Высылаю новой почтой с предварительной оплатой на карточку 'Приват банка' или наложенным платежом. Возможны другие варианты отправки и оплаты. Если в Киеве или в Киевской области (правая сторона) возможно встретится, посмотреть и купить. Все интересующие вопросы можно задать в лычке, по тел.: 067 230 36 0 шесть или написать на электронную почту: stepan@zakon-i-pravo.net. Степан
Продаж прицілу можу пояснити дуже просто - це придбання новго прицілу RAZOR® HD GEN II 4.5-27X56, який на сьогодні є топовим прицілом для стрільби по «бумазі» на дальні відстані, а також для полювання у "темряві" з під ..., який дає можливість зробити постріл з під найпотужнішого ... на значно більшу відстань, плюс вдвічі більше поправок в МОА на одному крузі барабану, та ж чудова сітка, яка мені подобається, що і на Вайпері ПСТ і так далі, але і ціна його звичайно втричі більша,. З цих причин попередній вже не задовольняв потреби. А так, можу сказати, що за свої кошти це один із найкращих у своєму класі, досить світле скло, особливо до 18-20 крат, чіткі клікі барабанчика та їх повторність, і так далі. Я у свій час досить виважено підходив до вибору цього прицілу і не жалкую навіть сьогодні.
Досить багато питань надходить в личку та на електронну адресу з приводу того, чи має він які-небуть дефеки. Ні ! Приціл не має жодних недоліків, які б могли вплинули на його функціональність. Зовні він має ледь замітні сліди від кілець і все. Повністю працюючий приціл. Я навіть кільця продаю, хоча абсолютно не погані , оскільки на RAZOR® HD GEN II 4.5-27X56 34 мм труба, а тому ці кільця не підходять мені.
Кожен, хто бажатиме придбати його, може без жодних проблем підїхати оглянути його та вирішити купувати його чи ні !
Дякую за вичерпну, змістовну відповідь, я теж хочу купити HD gen2 4,5-27 в Mrad, але. Можна в резерв до завтра до обіду?