Продаю глушитель "НАГАН" 5.6

Тема у розділі 'ММГ. Пистолеты и револьверы', створена користувачем pa3pe3, 29 сер 2015.

1. Продавец pa3pe3

pa3pe3 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    48
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    116
    Повідомлення:
    222
    Адреса:
    украина, чернобыль
    Калибр 5.6, длина корпуса 135мм, диаметр 28мм, сталь 45, крепление "байонет", плотное. Шумоизоляционное покрытие корпуса, первичный отсек с сетчатыми рассекателями, диаметр отв 6.5мм, вторичный отсек диаметр отв 6.5мм. Соосность отличная. разборной, мушку не перекрывает. Могу приложить чехол для ношения на поясе и хранения, цвет черный или зеленый камуфляж, на липучке. Цена 1400 грн. карта "ПБ" или наложка по "новая почта". Вопросы в личку.

Images:

IMG_1447.JPG
    тартар66 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Продам комплект антабок для кріплення ременя фінських моделей піхоних гвинтівок Мосіна. Стан добрий,...
      1500 грн.
    2. У продажі спусковий гачок, складського зберігання. Гарні маркування. Дивіться усі мої лоти!
      1100 грн.
    3. Продам кільця на драгунську версію гвинтівки Мосіна. Складській стан, чіткі клейма іжевського заводу...
      4000 грн.
    4. У продажі олійниця випуску Сестрорецького збройного заводу у гарному стані. Дивіться усі мої лоти!...
      2150 грн.
    5. У продажі пружини до ложа гвинтівок Мосіна. Гарні маркування, приємний стан. Дивіться усі мої лоти!...
      5000 грн.
  3. Продавец pa3pe3

pa3pe3 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    48
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    116