Проблеми в оплаті.

Тема в разделе "Питання по роботі аукціону REIBERT", создана пользователем General Vlasov, 15 сен 2021.

1. General Vlasov

General Vlasov Oberfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    12
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    23
    Доброго часу! Мені написав покупець: "чи то я щось зробив не так (недавно на сайті, вперше користуюсь аукціоном), але після натискання кнопки "оплатити" воно просто прогрузилося і висвітився напис, що оплата пройшла успішно."
    Тобто покупець навіть не провів оплату як йому повідомило що він оплатив лот. Тепер мені висвітлює що я маю відправити лот хоча не отримував оплату.
    Прошу розібратись.

2. Интересные лоты

1. Оригінальний німецький бойовий шолом M35 – ранній випуск (квітень-травень 1937 року) від виробника...
      7000 грн.
    2. Сама тарілка мк2 виготовлена для ЮАР. Чистка, реставрації не було. Підшоломників ,ремінця не маю.
      1600 грн.
    3. Ранній алюмінієвий обод підшоломника німецької каски. Бодряковий! Без суттєвих пошкоджень. Можна тро...
      2000 грн.
    4. До Вашої уваги, німецький шолом часів ПСВ М-16 “Рогач”. Метал ще досить міцний . Ніяких реставраційн...
      8800 грн.
    5. Продам чудову каску , мінімальна реставрація робив мій знайомий якісно . Фото ісходника додаю він...
      5335 грн.
  3. Artem

Artem Адміністратор

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    224
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    365
    Создайте диспут по лоту, модераторы откатят лот на предыдущий шаг.

Otryta и General Vlasov нравится это.
  4. FoxMulder

FoxMulder Vëzhgues

Рейтинг:
    6
    Отзывов:
    1702
    Лоты
      на продаже:
    28
      проданные:
    3.113
    Здравствуйте.
    Этот лот ?
    https://reibert.info/lots/shinel-shvejcarija-pid-vermaxt-rozmir-48.757500/
    У покупателя это первая покупка.
    Скорее всего, он не разобрался, что нажатие в лоте кнопки "оплатил" является сообщением, а не самим фактом оплаты.
    Создайте диспут в лоте, разберемся.

Otryta, borik и General Vlasov нравится это.