Проблема зі спадщиною.

Тема у розділі 'Право і закон', створена користувачем Volocuga, 14 кві 2015.

1. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Доброго дня, комради підкажіть по ситуації.
    Недавно помер батько, злишилось дві рушниці. Так, як живу далеко, для переоформлення поки немає часу, мама написала відповдну заяву,та здала зброю на тимчасове зберігання в міліцію на пів року. Пройшло декілька днів, мені позвонив знайомий, та каже, що швидко треба їхати в міліцію та писати якусь заяву(сам толком нічого не сказав), що я ці рушниці заберу, бо в другому випадку їх можуть просто визнати тех.несправними, й швиденько утилізувати.
    Комради, мені нема вдома до кого звернутись по цьому питанню. поясніть будьласка, мене починають розводити, чи дійсно в такому зберіганні є підводні камні.
    Сам мисливець, документи в порядку, та нема зараз часу поїхати розібратись.

2. Цікаві лоти

1. Рогатка и 20 шариков. Довольно классная и мощная игрушка. На крышку добавлен неодимовый магнит.
      380 грн.
    2. Таких вже не виробляють! Метал щічок з обох сторін ударника 3-3.5 мм. Діаметр ствола 26,7 мм. Набої...
      27000 грн.
    3. Сигнальный пистолет под 9 мм холостой патрон. Производство Турция , EKOL Major. Б\У настрел - штук...
      2200 грн.
    4. Предложу ударник к турецким стартовикам. Подходит к моделям Ekol Major и Ekol Lady. Оригинал. Цена в...
      150 грн.
    5. Запускач для різібового патрона ракети Сигнал мисливця різьба М9 Виготовлений зі сталі В комплекті т...
      850 грн.
  3. Ніколаускасс

Ніколаускасс Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.542
    Адреса:
    Кривий Ріг
    краще б не в міліцію здала а в якийсь зброярський магаз на зберігання
    ІМХО

4. Volocuga

Volocuga Oberstleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    По закону не можна, в період 5-ти днів після смерті зброя здається на збрігання.

5. Ніколаускасс

Ніколаускасс Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.542
    Адреса:
    Кривий Ріг
    минулого року майже купив СКС "магазинського" зберігання зданий туди власником, який не мав дозволу на зброю.