Приветствую камрады. У меня возникла проблема с интернетом. С айфона жены сеть ловит прекрасно. А два ноута сеть видят - но на страницы зайти не могу. Уже пробовал перезагружать и менять браузеры - не помогло. Увы это все на что хватило фантазии... Помогите советом. Заранее благодарен. С уважением, Саша.
запустіть консоль: Пуск-Виконати-cmd в консолі наберіть наприклад tracert google.com і подивіться що буде. в ідеалі має бути трассіровка до сайту Гугля. якщо її не є - то і сайт в браузері не відкиється... із повагою, Серж
Драйвера обновились на вай фай скорее всего. Недавно сталкивался и до этого пару случаев. Без доступа к интернету пишет? Хотя перезагрузки всего не помешают. Откат на винде кривоватый конечно.
GINDENBURG я мать такий комп'ютерщик як і ви. Але всі свої проблеми з ноутом чи мережою вирішую за допомогою смарфона. Заходжу із смартфона в ютуб і набираю ту помилку яку мені видає. В ютубі є багато роликів в яких комп'ютерщики радять шо робити, яку кнопку натискати чи які команди писати і в якій послідовності. І паралельно тицяю ті поряди на ноуті в якому щось не працює, і на 90% всіх проблем вирішую сам без допомого компютерних майстрів. Бо тут он радять вінду відкоти, встановити драйвер. Куди ту вінду котити і вручну чи за допомогою тачки, чи де того драйвера шукати? Для мене це темний ліс, та й не цікаво.
к вай фаю ноуты подключаются? ай пи получают автоматичски, может антивирус блокирует если браузер застряёт на tls рукопожатии
Просидів так три години... Безрезультатно... В кінці так по компу стукнув, що ледь не розвалив... Буду тормошити гарячку провайдера (хоча там ще ті довбні), як не вийде буду шукати якихось майстрів... Дякую усім хто відписався. З повагою, Саша.
Саша, хорошего дня. Провайдер не при чем, айфон то ловит. Такая же беда была, делал айфон модемом и ноут через него отлично подключался. И другой ноут нормально с роутера получал. А тот ни в какую.
Сейчас как раз звоню. Прогнозований час очікування в черзі 5 хвилин. Да дело в том, что в технике я деревянный. Единственная техника которую я освоих на 100 % - это металлодетектор. Потому-то и звоню до "спецов" С уважением, Саша.
А антивирус какой стоит. У меня была аналогичная проблема, когда то стоял касперский на компе и на ноуте, и после обновления, стал блокировать любые соединения с интернетом, а с телефона и планшета все работало. Снес антивирь и работа восстановилась.
Зайдіть в налаштування роутера і подивіться чи не змінилась дозволена кількість пристроів для підключення.
Працював довгий час "в провайдері". Вас техпідтримка культурно відправить в одне місце. Оскільки, якщо працює один пристрій, це не їхня проблема. Як варіант - попросіть особистий номер телефону майстра і за додаткову плату домовтись з ним.
Вопрос : 1) А соедиенение подключение к роутеру создается (подключается) ? 2) Если пароль с буквами и цифрами то сделаете чисто цифровой иногда проходит. теперь советы для более менее немного знающих: 3) Прописать вручную ДНС сервера гуглевские 8.8.8.8, 8.8.4.4. 4) Проверить командой ping суще ствует ли связь с роутером.
Отказ Wi-Fi модуля у буков не редкость. Проверить можно установив заведомо исправный. Слава Богу до него добраться просто.
Який днс? Прочитайте пост вище. Людина не знає, що це таке. Ви порадили пінганути роутер - тепер поясніть, що таке командна строка. І де подивитися адресу роутера. Хай людина звернеться до знаючих, буде і швидше, і надійніше.
Звернувся до "майстра", але ще до його приходу все почало працювати само собою (на двох ноутах) Прикол у тому, що абсолютно нічого не робив. Видно залізяка злякалася, що прийде хтось чужий і дасть по сраці. Тему можна закривати - дякую усім за поради. З повагою, Саша.
Я скажу, что нужно сделать. У меня было такое. Нужно на роутере изменить канал. Не автомат, а просто поставить цифру. И все будет работать. Как сделать это в гугле описано, в зависимости от роутера.
Моя Вам порада, знайдіть собі якогось "майстра по компютерах" і буде Вам щасття за якихось 100- 200 грн, або за разом розпиту 0,5 ..