Очень даже Зер Гут! Только при таком сохране клинка имело бы смысл довести до ума и ножны, мое мнение, тем более они по своему сохрану того заслуживают. Зачем на деревянных накладках нарезы сделали, как на бакелите - не аутентично как то?
Накладки є і без нарізів. Брав такі й такі. Мені такі якщо чесно більше сподобались тому й поставив. Дуже немаю часу, а так в планах ножни довести до норми. Може на літо займусь. Дякую за відгук.
Накладки должны быть без нарезов, штык и ножны нужно заворонить, а еще, чтобы лучше смотрелся немного поработать с рукояткой и ножнами наждачкой.
З приводу накладок написав вище. З приводу вороніння то схиляюсь до думки, що потрібно буде рукоятку і ножни вивести на нуль шпаклівкою, а тоді фарбувати. Наждачкою я не думаю що потрібно оскільки корявини доволі глибокі. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Вообще-то глубокие раковины варить нужно, тем более с таким сохраном клинка, ну а если вы шпатлевать штык собрались, то удачи. Мое мнение - вы испортите вещь с историей.
Варити на жаль не вмію. Хіба на чомусь навчусь з часом. Так як не хотів невмілими діями зіпсувати штика то вирішив поки на тому, що вийшло зупинитись. Про шпаклювання подібного штика з ножнами читав тут на форумі. Вийшло в людини дуже гарно. Шпаклювати трішки навчився. Подальші роботи зі штиком плануються дуже не скоро. Зараз не до нього. Сам розумію, що невмілими діями можу зіпсувати непоганого парника, як це вийшло в мене з каскою в сусідній темі. Дякую за думку і пораду.