Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Pro-Tech TR-5 Automatic Knife Blue (3.25" Stonewash) T501-Blue Всі ножі від Pro-Tech Knives поєднують в собі найкращі матеріали та майстерність. Виробництво відбувається в Артезії, Каліфорнія, із застосуванням сучасних технологій (CNC, EDM, лазерне різання). Кожен ніж збирається та вручну доводиться до досконалості. Ножі Pro-Tech відомі своїм дизайном, функціональністю та цінністю. TR-5 чудовий варіант на кожен день. Він має стильний дизайн, яскравий синій колір, кліпсу глибокої посадки, отвір для темляка а також захист від випадкового відкриття Safe-lock. На клинку порошкова сталь CPM S35VN в стоунвоші. Ніж має зручний хват, посилений кінчик, а також чойл для більш точних робіт. Ніж новий, оригінал, в повному комплекті, привезений з США Загальна довжина: 195 мм; Довжина леза: 84 мм; Товщина клинку: 3,2 мм; Механізм відкриття, замок: Button Lock Auto + Safety; Сталь: CPM-S35VN; Покриття леза: Stonewash; Матеріал руків’я: Алюміній; Вага: 98 г. Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Мої інші теми: Spyderco Paysan Spyderco Paysan Б/В Microtech Scarab 2 Gen 2 Stonewash Standard Microtech Ludt Gen 2 Tactical Hinderer XM-18 3,5" Spanto Working Finish Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber CPM 20CV Zero Tolerance ZT 0452BLUCF Magnacut Zero Tolerance ZT 0640 Emerson Zero Tolerance 0308 CPM-20CV Coyote DPx HEST Milspec 3.0 Sleipner Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic Cold Steel SRK SK-5
Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій аккаунт тут, або в Телеграм-каналі, щоб знати про всі оновлення першими.