Бажаю всім здоров’я! Хочу запропонувати Pro-Tech TR-5-X1 Black Fish Scale Handle, Black Blade, Plain Edge Оригінальний ніж, привезений зі США. Абсолютно новий*, діставався лише для фото та відео! *Невеличкий дефект покриття на кліпсі Серію Tactical Response можна вважати флагманською у компанії Pro-Tech. Найпопулярнішою моделлю є TR-3, однак інші, зокрема TR-5, який я хочу запропонувати, не менш цікаві. Доволі компактний ніж, цупке руків’я, зручний чойл та приємна вага. Є запобіжник для надійного використання, а також склобій, який водночас виступає бекспейсером. Пружина, як і завжди, стріляє сильно. Увага! Клинки на автоматах Pro-Tech розміщені на подіумах, тому є люфт. Це не є заводським дефектом або не затягнутим осьовим гвинтом. Характеристики: Загальна довжина: 193мм; Довжина клинку: 83мм; Товщина клинку: 3,3мм; Обробка клинку: DLC; Сталь: CPM S35VN; Замок: Plunge Lock; Матеріал руків’я: Aluminum; Кліпса: 1 позиційна; Вага: 100г; Країна-виробник: USA. ЦІНА: 10500 (тільки продаж) Моє відео: Мої інші теми: