Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Pro-Tech TR-3 Integrity Button Lock Knife Black Relic Aluminum (3.5" Black DLC) Pro-Tech TR-3 Integrity — це мануальна версія культового автоматичного TR-3 із серії Tactical Response, тепер з улюбленим багатьма замком button lock. Клинок у формі drop point виготовлений зі сталі CPM S35VN і покритий чорним DLC — міцне, стійке до подряпин та корозії покриття. Відкриття через великий шпеньок — плавне й контрольоване, як і очікується від Pro-Tech. Руків’я виконано з чорного анодованого алюмінію з фірмовою текстурою “Relic”, що додає характеру та впізнаваності кожному екземпляру. Глибока кліпса під праву кишеню забезпечує надійне носіння у форматі tip-up. TR-3 Integrity — це зручний, міцний і стильний ніж для щоденного носіння, який не підведе ні в місті, ні в польових умовах. Ніж новий, оригінал, повний комплект, привезений з США Загальна довжина: 203 мм; Довжина леза: 89 мм; Товщина клинку: 3 мм; Сталь: CPM S35VN; Покриття/обробка леза: DLC; Матеріал руків’я: Алюміній, текстура Relic; Механізм відкриття, замок: Button Lock; Країна походження: USA; Вага: 102 г. Додаткові фото/відео в ПП Ніж в Києві Ціна: 11250 грн (270$) Що дешевше ніж купити в США за 270$ + доставка + податки! Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Ножі в наявності: Microtech Scarab 2 Gen 3 Outbreak Fluted Microtech Hera II Outbreak Les George MK3 Magnacut Microtech Scarab 2 Gen 3 Microtech Combat Troodon Gen III Stonewash Tanto OD Green Handle Piratech Kraken CPM-S90V Kershaw Livewire Magnacut Tanto Grey Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 - Знижка Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium Spyderco SpydieChef Blue Ti Cold Steel Recon Tanto SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5 Spyderco з приватної колекції - Знижки