Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Pro-Tech Knives: Malibu Reverse Tanto - Stonewashed/Black Nexus - CCKS Spring Лімітована серія 2025 року, було випущено всього 30 штук! Має серійний #14. Модель Malibu — це перший фліпер з мануальним button-lock механізмом у лінійці Pro-Tech. Клинок типу reverse tanto, виготовлений зі сталі CPM Magnacut, має тонкий профіль (приблизно 3,2 мм), що робить ніж чудовим слайсером. Довжина клинка — 84 мм, загальна довжина ножа — 190 мм, вага — приблизно 85 г. Клинок відкривається плавно завдяки підшипниковій системі, а button-lock забезпечує надійну фіксацію. Руків’я з анодованого алюмінію авіаційного класу має ергономічне Nexus-текстурування з обох боків для кращого контролю, та ексклюзивну кнопку з вставкою Mosaic pin. Ніж новий, повний комплект Загальна довжина: 190 мм; Довжина леза: 84 мм; Товщина клинку: 3,2 мм; Сталь: CPM-Magnacut; Покриття леза: Stonewash; Матеріал руків’я: Алюміній; Механізм відкриття, замок: Button Lock; Країна походження: USA; Вага: 85 г. Додаткові фото/відео в ПП Ніж в Києві Ціна: 10250 грн (247$) Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Ножі в наявності: Les George MK3 Magnacut Microtech Scarab 2 Gen 3 Microtech LUDT Gen III Blue Kershaw Livewire Magnacut Tanto Grey Pro-Tech TR-3 Integrity Black Relic | DLC Button Lock DPx Hest/F 2.0 Triple Black, з Rotoblock! Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 - Знижка Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium Cold Steel Recon Tanto SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5