Складний ніж Pro-Tech Emerson CQC7 Operator Chisel Tanto

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем gbpgl, 17 вер 2024.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец gbpgl

gbpgl Stabsgefreiter

Повідомлення:
    446
    Вітаю спільноту!
    Пропоную придбати ніж Pro-Tech Emerson CQC7 Operator Tanto Auto Knife Black Aluminum (3.25" Black)

В продажу одна з найпопулярніших моделей від компанії Pro-Tech - ніж в колаборації з Ернестом ЕмерсономCQC7 Auto, у лімітованій версії Operator.
    Він оснащений класичним клинком типу "танто" з односторонньою заточкою Chisel Grind, що надає йому чудові ріжучі властивості й підвищену міцність на кінчику. Завдяки чорному покриттю DLC (Diamond-Like Carbon), клинок отримує відмінний захист від корозії і потертостей, а також забезпечує тактичний, непомітний вигляд. На ручці є насічки (джимпінг) під великий палець для впевненішого хвату.
    Серія Operator відрізняється своїм мінімалістичним дизайном: клинок без жодних написів, повністю чорне руків'я та фурнітура, а також кнопка з тритієвою вставкою, що світиться в темряві. В сукупності це робить цей повнорозмірний ніж тактичним і підходящим для поціновувачів All Black.

Новий, оригінал, привезений з США

Загальна довжина: 200 мм;
    Довжина клинку: 82 мм;
    Товщина клинку: 3,1 мм;
    Механізм відкриття, замок: Plunge Lock;
    Сталь: 154CM;
    Покриття/обробка леза: Black DLC;
    Матеріал руків’я: T6-6061 Aluminum, Black;
    Кліпса 1-позиційна;
    Вага: 121 г.

Мої інші теми:
    Microtech Glykon Bayonet Natural Clear Apocalyptic Standard
    Microtech Glykon Bayonet OD Green Apocalyptic Standard
    Microtech Ultratech Bounty Hunter Tanto
    Microtech Ultratech Leo T/E M390 2024 лімітка
    Microtech Socom Alpha Mini T/E Apocalyptic

Chaves Redencion Street M390, Full Titan

Zero Tolerance Hinderer ZT 0562TI
    Spyderco Manix 2 Lightweight Salt Magnacut
    Spyderco Endura 4 Emerson Wave
    Cold Steel SRK SK-5

Cold Steel SRK Compact SK-5
    IMG_2588.jpg
    IMG_2589.jpg IMG_2590.JPG IMG_2591.jpg IMG_2592.jpg IMG_2593.jpg IMG_2594.jpg IMG_2595.jpg IMG_2596.JPG

Останнє редагування: 16 жов 2024
    prrakticc, Unnamed Player та Павел_75 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Ніж великий міцний та надійний виробництва Франціі Товщина обуху до 3 мм. Ширина 3 см. Люфт відсут...
      450 грн.
    2. Ножиці виробництва тм Fiskars Finland Відмінний робочий стан. Під ліву руку
      150 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Ніж Gerber Strongarm FE – це професійний ніж для виживання, який розроблений як інструмент для вижив...
      499 грн.
    4. Нож Cold Steel Ti-Lite 6 лучшая реплика Характеристики: Сталь: 440C Длина клинка: 15 см Длина ножа...
      500 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Напівавтоматичний викидний складний ніж Фліппер M390 на підшипнику.Виконаний із нержавіючої сталі M3...
      169 грн.
  3. Продавец gbpgl

gbpgl Stabsgefreiter

Повідомлення:
    446
    Резерв

4. Продавец gbpgl

gbpgl Stabsgefreiter

Повідомлення:
    446
    Ніж продано, дякую покупцю!
    Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США.
    Підписуйтесь на мій акаунт тут, або в Телеграм-каналі, знатимете про всі оновлення першими.

Статус теми:
Закрита.