Складний ніж Pro-Tech Dark Angel Single Action OTF Stonewash 154CM

Тема у розділі 'Ножі та мультитули', створена користувачем Mesmerizing_dogma, 21 жов 2025.

1. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    349
    Адреса:
    Київ
    Бажаю всім здоров’я!

Оригінальний ніж, привезений зі США. Не використовувався. Діставався лише для фото та відео!

ProTech – це бренд, який у першу чергу асоціюється з боковими автоматичними ножами, але були давні часи, коли вони робили single-action фронталки. Хочу запропонувати одну з таких моделей, яка вже давно не випускається – Dark Angel

Маємо стоунвошений клинок з кинджалоподібним загостренням; запобіжних для надійного використання на алюмінієвому руків’ї; кліпсу глибокої посадки; доволі величенькі розміри самого ножа. Ніж стріляє сильно, тому треба бути обачним, аби на шляху клинка нічого не було. Для “перезаряджання” необхідно затиснути кнопку та потягнути за хвостик збоку руків’я

Хоч зараз на ринку є подібні фронталки, таких класичних майже нема (або вони ультра-дорогі). Класний ніж, який зберіг свій заводський стан з моменту випуску ~ у 2019 році

Характеристики:
    • Загальна довжина: 224мм;
    • Довжина клинку: 93мм;
    • Товщина клинку: 3,2мм;
    • Обробка клинку: Stonewash;
    • Сталь: 154CM;
    • Матеріал руків’я: Aluminum;
    • Кліпса: 1 позиційна;
    • Вага: 104,3г;
    • Країна-виробник: USA.
    ЦІНА: 440$
    (тільки продаж)

Моє відео:

Мої інші теми:

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Товар новый в упаковке * -Любые дополнительные фото по запросу предоставлю -По всем вопросам или пре...
      999 грн.
    2. (в наявності 1 шт.)
      Ножі метальні набір 6 штук. Ціна вказана за набір !!! Загальна довжина - 19,0 см Товщина обуху - 2,...
      570 грн.
    3. Ніж виробництва Франціі з руків'ям з рогу Товщина обуху 2,5 мм Люфту нема
      390 грн.
    4. Модель: Hotwire 1310WM Тип замка: liner lock, SpeedSafe®, Assisted Opening Довжина загальна, мм: 170...
      320 грн.
    5. (в наявності 10 шт.)
      НОВИНКА. РІДКІСНА (КОЛЕКЦІЙНА) РІЧ. окрім ножів, які постійно в наявності, прибули Glock 78 в оливко...
      3250 грн.
  3. Продавец Mesmerizing_dogma

Mesmerizing_dogma Stabsgefreiter

Повідомлення:
    349
    Адреса:
    Київ