Потягнув і Сан Ванича. Мені спобалось. Сподіваюсь...і Вам! -Слухаю! -Драсьтє! -Добридень! -Я ..це його,па абівлєнію! -Слухаю! -Продайьотся ісчьо? -Так. -А дєшевше нє? -Ні. -А чьо так? -Назвіть мені аргументи ,чому мало б бути дешевше. -Ну...я ні знаю.В опчє,канєшна, в вас сама нізка цєна. -Отож! -Ладно , бєрьйом.Ва вторнік дєньог палучу і забіру.Толька ж ви нікаму-нікаму ні прадавайтє да вторніка! -Давайте задаток,тоді до вівторка взагалі зніму об'яву. -Еее..та луччє бєз задатка,я, бля буду ,но забіру! -Справа ваша.Але як буде хтось інший купляти, то вже вибачайте, чекать не буду. -Нє-нє-нє, я у вторнік как штик,сразу званю і забіраю, єто ж вєсчь! *** Сьогодні вже четверг. (Риторично) Як думаєте,зателефонував ?
за ким я буду? а що дають? З.І. просили більш не займати чергу бо усім невистаче. З.З.І. по три в одні руки давайте
Та хвости телячі. Тілько тихенько, а то зараз пан К. за відсотки почне турбуватись! Вон вже кричить що тілько по три і не більше давати!
клею можна наварити екологично чистого, за старовинним рецептом, або просто хомячку дати щоб поласував.
що саме продайотса невыдомо але усым то треба. бачте якая вже черга вишикувалась. але не переймайтесь ы я вам мысце тримаю.отакоэот. а ви кажете
[QUуOTE="руслан100, post: 8449385, member: 71931"]Понедилок-срэда-пятница!!!![/QUOTE] утро день вечер.А туфли ....в таких Фанни Ефимовна выступала.