Купив в цього недо продавана на ауці ,хвалений німецький пістолет walther cp88 за 2000грн бо давно бажав собі таку іграшку мати .По факту прийшов в чемодані в трухлявому облізшому поролоні ,ну думаю прокладкам хана ,взяв з собою балона на пошті вкрутив на скільки можливо ,ричагом піджав нічого не свистить ніби не сивонить ,з спокійною душею оплатив .Відїджаю заряджаю починаю стріляти в він тільки ледве плює кульками ,пишу продавану що за приколи ? Він відписує що пістолет 100проц робочий в ноьго стріляв ,але має нібито конструктивний недолік по роботі з балонами (працює тільки з кросмон ),кидає мені ссилку на форум де є нібито обговорення цього питання зїджає на експерта ,добре а що це тоді за прикол кидаю йому фото де ричаг піджиму балону не доходить значно до рукоятки ,каже да все норм ,хоча фізично хто хоч раз держав такий пістолет скаже що так не має бути!! ,балон не проколе ні як нормально ! Продаван вперся рогом як баран що продав мені 100проц робочу річ а він самий розумний інші дурні селюки !! Хоча купив він тут на форумі його за 1300грн і розбарахолений !!підозрюю з не оригінальними деталями !!
Доброго дня! Питання по аукціону розглядаються при створювані диспуту по завершенню торгів. Чорний Список регламентує спірні моменти форуму.