Зацікавила тема гамака. Хочу. Треба. Топ гамак - то лелека! Але за всі гроші! Дешевші - відповідно така й якість. Підкладочна тканина, прямокутної форми, паракорд + 100% рентабильність - і продаємо. А то шо коротке, неякісне, ненадійне... То нікого не цікавить. Не їм же падать. Тому вирішив робили сам. Ютуб курив, гугл теж нічого не знає... Може хто що толкового накидає, зі свого опита. Що думаю: Тканина: ріпстоп обов'язково, без пу пропитки. Думав за оксфорд ріп-стоп 240 г/мкв. Але то об'єму повний рюкзак. Тому зупинився на ріпстопі 65-70 г. Хто думає витримає 130 кг якщо сидіти? Тканину в бачив tk.ua продають пометрово - хочу 20 м. Підвіс - планую стропу парашутну. По типу лелеки, петля з одного боку і "g" зацеп зі сторони гамака. І петля з дайніми 6 до полотна. Тепер проблема в лекалі крою, ніде нема інформації. Як правильно обрізати торцеві краї? Якщо брать рівний прямокутник то будуть довгі краї болтатись- телімпатись коли підвісить. Щоб був провис, і було зручно користуватись. Є в когось "лелека", "невагомі"," sea to summit", інші гарні бренди - щоб розложить/розтянути рівно полотно - і сфоткать "як там все". Бо такого ніде не знайшов. Може ще є толкові ідеї... І люди почитають.
Тю звісно є. Добре що столяр є тут Це не моє творіння,впадло робити... Але ідею тримайте.. Думаю по фото все ясно. А так гугліть "гамак з досок" ,чи типу того..