Ось, комради. Довго тривали пологи але нарешті справа закінчена. Пряжка зроблена під звичайний солдатській ремінь. Матеріал - латунь 3 мм, пайка - олово. Буду вдячний за усі критичні зауваження. Також може комусь стане у пригоді. Якщо будуть питання із радістю відповім. На фото де пряжка на реміні а ремінь на мені - це ще до поліруванння ;-) Ну, до справи:
Извените, что вьі имеете ввиду под исходником? Если материал, то ето латунь толщиной 3 мм. Дизайн родился как то сам собой. Единственное хотел что бьі пряга по размерам бьіла близка к армейской. Единственная деталь не изготовленная вручную ето крючек, его взял от старой бляхи.
Хм... Можливо. Мій досвід з оловом це пайка мідних труб та штук 10 відремонтованих турок. Ця пряга в "дослідній експлуатації" поки що без зауважень. Можливо якщо на деталі діє сила на злом (на излом) то олово і не витримає. В даному випадку сила діє на зсув (на сдвиг) тому площі яка пропаяна цілком вистачить. До цієї пряги була виготовлена оця що на фото. Її носять вже зо три роки - без зауважень. Була в мене ідея зробити випробування на динамічну та статичну стійкість але не робив оскільки рахую що це зайве, але в майбутньому можна зробити якраз в гаражі є кусок рельси ;-)
Я паял газовым паяльником т.н. твёрдыми припоями с использованием буры в качестве флюса. Щас если получится выложу фото.
я теж паяв газовим пальником, трохи меншим ніж тим що застосовується при пайці мідних труб. Називається "холодна пайка". Технологія приблизно така:
Этого уголка на пряге не было вообще. Он восстановлен частично за счёт полоски меди, вырезанной из советского 3-х копеечника а частично за счёт самого припоя - он неплохо обрабатывется. И при этом имеет медный цвет.
Ось ддивіться, такий пальник та ось така паста в якій вже є олово, застосовується для пайки мідних труб як на відео що вище.
Вообще, в следующий раз делайте поэтапные фото. А чем резали - чем-то типа ручной шлифмашинки? Работа на "5", конечно!
- постараюсь. але це дуже важко робити, тому що незавжди є фотоаппарат та завжди дуже грязні руки. Різав болгаркою але звичайно тільки заготовки від цілого листа латуні. далі усе за допомогою напильників та надфілів. От хочу спробувати зробити маленькі відрізні кружочки для бормашинки з обрізних кругів для болгарки, тоді можливло зможу частину роботи виконувати не надфілями а бормашинкою.
Так они есть в продаже, если интересно я завтра отфоткаю и припой и свою бормашинку с расходниками. А то сегодня уже поздновато...
Я ничего не имею против, я так понимаю шалости ребенка? Я за ноготь)))) Точнее к нему притензий нет, хорошо что он есть, я за лак на нём))))
To D-Day: Грунтовал перед тем модель самолёта... Я для грунтовки использую АКАНовский алюминий - у него хорошая адгезия.
2 Radar - привет мотоциклистам!! со стандартной все ОК! Эта изготавливалась без каких либо претензий к стандартной пряге ВСУ.
Да неужто?А стволы ружей -двустволок и трёхстволок чем паяны?Вольфрамом?Опыт,он ,вещь безграничная -набирайтесь чужого.Пряжка супер!ТС-респект