Доброго дня! Допоможіть визначити кому належала дана пряжка, а то зовсім заплутався, пряжка для ременя 45мм це офіцерський ремінь Бундесверу або Національна Народна армія НДР Всім хто відповів, дякую
Доброго. У НДР пряжка була мабуть тільки така У ФРН використовували в армії, поліції, пожежні, ГО.. Був в мене австрійський з такою пряжкою
Цікаво виходить, а як бути з ременем такими як на нових фото, тільки під другий розмір 50мм Власне ось ця тема https://reibert.info/threads/remin-iz-dvozuboju-prjazhkoju-na-viznachennja.1400928/
Вітаю! Маю пасок з аналогічною рамковою пряжкою, наскільки пам'ятаю, він позиціювався як поліцейський, ФРН. Такий?
Нажаль виробника зовсім не прочитати. Але ви кажете там є A SHUBERT DREZDEN. Schubert без "C" неможливо. Тому припущу SATTLEREI J. SCHUBERT DRESDEN. Фабрика заснована в 1906 році, виробляла різну шкіряну галантерею.
Ви абсолютно праві, якщо знати всю фразу то можна розібрати тавро, тепер я побачив недостатнє слово "SATTLEREI J." і помилку в слові те ж Ви правильно помітили, літери "C" бракує. таким чином я отримав відповідь на першу свою тему, хто виробник SATTLEREI J. SCHUBERT DRESDEN Дякую велике За першим ременем залишилось тільки питання по періоду.
Почему именно Бундесвера? Polizei, Feuerwehr, Zivilschutz, BGS (полиция, пожарные, гражданская оборона, погранслужба).. При желании в сети можно найти тысячи фото использования этого ремня вышеназванными структурами А вот увидеть офицера Bundeswehr в таком ремне довольно не просто...
На моём ремне всего три пары заводских отверстий, ещё одна пара добавлена .А насчёт ремня,согласен, скорее всего различные службы.