Бажаю здоров'я! Підкажить будь ласка по пряге) Матеріал або цинк, або алюміній, стан самі бачите... до мене потрапила випадково, просто віддав знайомий якому вона не потрібна. Каже знайшов при розбору старих речей
Приветствую. По эти фото выглядит копией, которую делали с одного из типов пряжки RSS - RZM 822/38 С уважением, Илья
Пряга у вас в руках. Сравните с теми фото, которые я прикрепил. В частности, самая нижняя. Посмотрите на метод изготовления, штамп или литье. Материал производства. Итд
Додам зі свого боку, що на цьому сайті є кілька визнаних експертів по прягах . І пан Ілля - один із них. Якщо він каже що це копія , можете сміло відправляти її назад тому , в кого Ви його купили) Подивіться останню мою тему , Ви зрозумієте про що я.З пов
Та не питання)) я ж тому і питаю щоб і самому чогось навчитися)) а прягу я не купував, мені її відали просто так) а я вже хотів по можливості її продати, бо потрібно де що хлопцям придбати) ну а раз копія, то так і продам як копію) з повагою!
Приветствую. Так сказать для общего развития и повышения бдительности. Интересный случай, до чего доходят в попытке впарить фуфло. По легенде от продавца (он латыш) - пряга была найдена на чердаке в Латвии. Прошу обратить внимание - для убедительности денаципицировали, положили неплохую патину. Реально, для тех, кто не особо в теме, выглядит она весьма привлекательно и ее купят. Ну, на самом же деле, литое фуфло под RSS C уважением, Илья